| anonimus11269 a întrebat:

Duminica seara m-a cautat fosta iubita si am inceput sa vorbim. Imi spunea ca ii este dor de mine, ca ii e dor de vremurile trecute si asa mai departe. Luni am vorbit iar si imi spunea ca o sa faca tot posibilul sa fim iar impreuna. Marti acelasi lucru ca si luni. Miercuri a fost ziua mea de nastere, mi-a scris, mi-a zis la multi ani si ca ma iubeste foarte foarte mult. Dupa un timp zice ca nu stie daca mai vrea sa fim impreuna, ca poate nu o sa mai fie la fel. Odata zice ca vrea, odata zice ca nu vrea si odata zice ca nu stie. Ce sa cred din asta? Dupa mi-o zis ca vrea doar o prietenie, apoi zice ca vrea relatie... Ce se intampla? Ce sa fac? Dau funda celui mai bun raspuns, fara caterinca. Mersi

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Explica-i ca tu nu vrei doar prietenie.Ori vrea sa fie cu tine ori nu, ca doar nu esti marioneta.

| anonimus11269 explică (pentru MskDesign):

I-am zis si asta dar o zis ca nu stie ce sa faca, ca are timp sa se gandeasca

| MskDesign a răspuns (pentru anonimus11269):

Pana o sa se decida sa-i spui ca iti vei gasi alta.

| FrumoasaTa a răspuns:

E confuza. Nu o cauta si vezi daca va incerca sa dea de tine.

| Livelord a răspuns:

Avea nevoie de sobolan, dar a gasit altul pe drum spre tine.

| anonimus11269 explică (pentru Livelord):

Treaba ii ca eu am fost primul ei iubit

| BumBumPow a răspuns:

Fata aceasta este foarte confuza, nici ea nu stie ce vrea. Tu ce iti doresti? daca vrei o relatie cu ea, arata-i asta, ea nici nu vrea sa insista prea mult dupa o vei crede o obsedata.

| anonimus11269 explică (pentru BumBumPow):

I-am spus ca daca vrea sa imi spuna si facem sa fie bine, plus ca eu am fost primul ei iubit