Ce treaba ai tu cu ce spun altii? Vezi e treaba ta cu ea si atat, Lasa-i sa zica ce vor. Tu daca o placi, nu mai bagi motivul asta cu hainele, de fapt nu prea o placi, aici e. Spune-i direct, ca nu a inteles la ce te referi. Cand e la strand in slipi nu iti place?! Daca nu iti place si te int hainele, nu e okey.
Mie daca imi place una si se imbraca decent doar, curat, ajunge, nu ma culc cu hainele, nu iau in brate hainele ci pe ea, nu ma int ce zic altii atat timp cat pe ea o iubesc si o plac.
Dar tu de fapt nu ai trecut peste vechea relatie si bagi motive de fapt sa nu sta cu asta.
Deci daca o placi, nu te-ar mai interesa sa-i vina perfect nu stiu ce haine!
De ce sta, nu a gasit alta mai buna, altfel nu statea daca tot nu ii convine de ea pe motivul ala fals. Cand te place cineva f tare te accepta si cu anumita boala, indif cum se comporta, doar cati sunt care sufera si stau, ca mor dupa acela sau aceea, deci asta cu imbracatu` e penibil daca ai place pe cineva.
Daca tu nu te simti cu adevarat atras de ea, fii barbat si spune-i asta, nu o amagi, pentru ca te vei indeparta usor usor si intr-o zi vei pleca si ea va ramane fara o explicatie.
Daca vrei sa o ajuti cu hainele, mereu au existat croitorii, unde poti face exact masura pe care ti-o doresti, plus multe ateliere si magazine online care iti ofera posibilitatea de a le trimite masurile tale in cazul in care esti intre marimi. Nu vad de ce tratezi asta ca pe o mare problema, la urma urmelor, pe ea ai intrebat-o daca se simte bine asa? Daca ii este ok, pot altii sa rada cat vor.
Îmi place cu ea, mă simt super ok când suntem doar noi și nu pun problema asta în față doar că uneori mă apucă, probabil sunt și puțin cam ipocrit și imatur. Nu știu, sunt obișnuit cu fete foarte pretențioase la haine și care-și doresc să fie păpuși și poate de aceea nu prea mă pot obișnui cu ea acum. Da, ea e ok, a zis că nu are ce să facă dacă așa îi este înălțimea, o înțeleg însă cel mai probabil îmi vor fuge ochii după alta care are un caracter foarte prost calitativ dar arată bine dpdv estetic.