Cu placere:* Si imi pare rau ca nu a functionat din prima. Dar eu zic ca mai de folos ar fi sa vorbesti cu ea. adica sunt fete care se feresc de asta[sa primeasca un oral] pentru ca sunt constiente ca si tu o sa vrei sa primesti,iar ea nu va fi capabila[din anumite motive,ori jena ori educatia primita...] sa ti`l ofere. Adica, puii mei, e feed`back`ul ala...stii tu.
Mai incearca tehnica...la mine a mers.bine,nu era chiar acolo jos, acolo a fost usor pentru ca ma adusese in stadiul in care nu mai eram atenta la ce face, ci la ceea ce simt.La mine era ceva mai sus.Nu acceptam sa imi puna mana pe sani,dar a reusit dupa vre`o luna de chin.)
Sau ar mai fi ceva.
Dupa ce incepe sa nu o mai doara [dupa cum bine ai zis ca tot a durut`o,da` nu la fel de rau] o sa inceapa sa fie placerea. Iubitul meu, nu stiu cum mama dracu reusea, dar baga 2 degete si cu unu masa clitorisul. Bine,nu stiu exact tehnica,si apoi a coborat. Si pana la urma sa fim seriosi,nu o zice ca ai violat`o pentru ca i`ai facut un oral acum se fereste,da` dupa o sa iti ceara ea poti sa i`o zici si pe asta, mai in gluma, mai in serios
Incearca si tu sa se ude inainte sa ajungi tu cu mana jos...si dupa... tine`i mainile [nu fff strans!] si incearca sa cobori [cu gura zic.] usor de pe gura pe obraz, sani, burta.si tot mai jos. Daca vezi ca incepe sa se zbata un pic,mai coboara [dar putin.] daca tot se zbate,da`i drumu la maini si zambestei. Dupa,intreab`o "de ce te sperii asa, blegutzo? :*" si sarut`o. Vis`a`vis de faza cu placerea si nu stiu ce, ia si citeste :)
http://www.intrefete.ro/......te-5787225
Un raspuns care ma face sa zic un 'multumesc' mare. Cu toate astea nu e chiar 'la subiect'. Pot spune ca am incercat asta si s-a ferit deci...ramanem la maini
Apropo. Alex,vezi ca faza cu durerea poate fi de moment. exact ca dezvirginarea. Si vezi ca la fel de posibil e sa confunde senzatiile,sa nu fie durere ci incomodare,mai ales ca daca e virgina nu stie sa explice calumea ce simte...
Lafel am fost si eu,si comunicarea e foarte importanta...zi`i sa te ajute,sa iti zica ce simte cat mai explicat si sa iti mai coordoneze ea miscarile, sa iti mute mainile[sau capul.] unde ii place sa fie mangaiata, sarutata.chestii. Odata cu asta, scapa si de timiditate
Daca mai ai intrebari, lasa`mi mesaj pe privat :*
In primul rand, ca membru junior se pare ca sunt lipsit de anumite privilegii...gen mesaje private. In seara asta ne-am vazut pentru jumatate de ora si s-a intamplat ce am descris. Spre deosebire de data trecuta mi-a zis ca o doare si ca nu a mai fost chiar asa de rau. Tot in seara asta i-am spus ca ar trebui sa ma indrume, ramane de vazut maine seara ce se va intampla. Multumesc de raspunsui andra, sunt mai mult decat folositoare.
Exact asta e problema. Eu am crezut ca nu stie, sau ca se simte prost sa zica ca e excitata...iar limbajul corpului a fost interpretat gresit. De aceea caut ajutor aici, la voi cei cu experienta. Pana acum am tras cateva concluzii. Ma ajutati sa`mi dezvolt si tehnicile manuale?
Si pana la urma, nu mi-ai zis. E uda cand pui prima data mana? ca sa zic si eu ce Dumnezeu sa iti mai zic...:*
Salutare. Scuze de intarziere dar se pare ca site-ul are unele probleme si nu posteaza mereu ce scriu. Da, este uda, nu nu a vrut oral si da, inca o mai doare dar din ce in ce mai putin. Multumesc de raspunsuri
Pai incearca sa o incalzesti putin dezbrac o sarut-o pe gat stii u...asa cred si dupa cateva minute bune va dori sa faceti sex deci bafta
Dude...asta am facut aproape in fiecare saptamana din august pana acum. Nu e vb de actul in sine ci de ce se intampla pana acolo.
Georgi1599 întreabă: