| Ionică a întrebat:

Dupa prima intalnire, cine ia initiativa primul sa caute pe persoana respectiva? Barbatul sau femeia? Din cate am aflat eu, dupa prima intalnire si daca vrea femeia sa fie cu el, ea va gasi o metoda de a gasi pe barbat si barbatul nu trebuie sa nu dea mesaje ei sau o sune. E bine? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Cine iubeste. Chiar nu pot sa inteleg de ce trebuie sa astepti sa te sune celalalt. Poate celalalt partener chiar a fost super fericit pentru o iesire cu tine dar este mai timid sau ii e teama de relatia aceasta din cauza ca se simte complexat, te vede net superior. Nu este o regula. Aici daca iti place de cineva ii arati. Fiecare caz e diferit in functie de felul in care partenerii s-au cunoscut. Aici depinde si de starea de moment a partenerilor. Poate unul din parteneri este resemnat oarecum in ale intalnirilor si nu prea vrea sa se implice de teama, iar celalalt vede in el o persoana deosebita. Nu e cazul ca daca primul nu suna, celalalt sa spuna, uite ca m-am inselat in privinta lui. Astepti sa te sune o zi si daca nu o face iei tu initiativa. Oricum, eu stiu ca cine iubeste, cine are sentimente nu tine cont de lucrurile acestea. E o prostie sa astepti sa te sune celalalt cand abia astepti sa vorbesti cu el.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e bine deloc. In mod normal, un barbat civilizat o va suna a doua zi pe femeia cu care s-a intalnit pentru o mica conversatie, un compliment si, ventual, o noua invitatie.
Numai barbatii fitzosi si prost-crescuti asteapta ca femeia sa gaseasca o metoda de a-i suna si asta defineste din start relatia: e una in care barbatul nu se implica ci doar asteapta curtat.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu cred asa ceva. Daca tie iti place de ea de ce sa astepti sa te caute ea?! Poate si ea te place si asteapta ca si tine sa o sunilaughing
Asa ca nu se aplica nicio regula!

| alinuta113 a răspuns:

Dupa prima intilnire este cineva care i-a placut mai mult de cealalta persoana! In cazul asta incepe a o cauta! Sa stii ca daca la o fata nu iai placut ia nici nuo sa doreasca sa te vada sau nici nu se va interesa sa te caute! Pe cind la baieti e alt ceva! Oricum ei o sa sune sau o sa o caute

| PlAC a răspuns:

Barbatul totdeauna.Nu e in regula ca femeia sa faca avansuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femeia moderna, daca i s-a pus o anumita pata pe tine, te va gasi in gaura de sarpe.Intre timp pina va ajunge la tine mai savureaza citeva cruditati si tu speri ca blegul ca se va opri acolo, da de unde.Nu se va abate de la tinta cu nici un milimetru oricit ti-ai dori. E data naibii.