Iti pot spune din propria experienta ca dragostea adevarata nu are un termen anume cat sa tina.Aici depinde de parteneri si de fiecare relatie..Am o relatie de 3 ani si ceva si pot sa spun ca il iubesc tot mai mult pe zi ce trece, iar sentimentul este reciproc
Eu cred ca dragostea adevarata tine mereu.
Dragostea intr-un cuplu este mentinuta de ambii parteneri prin intelegere, hobby-uri, comunicare, incredere, sinceritate etc. Nu cred ca monotonia ar putea aparea intr-un cuplu unde se stie clar ca e o dragoste adevarata. Eventual apare o obisnuinta, faptul ca stii ca in fiecare zi vei fi langa persoana respectiva si trebuie sa faci in asa fel incat sa-ti doresti asta mereu.
Pentru mine dragostea adevarata inseamna sacrificii de la ambii in relatie nu doar de la unul.
Adica amandoi sa lupte impreuna pentru problemele lor. sa fie ca o familie, sa faca totul impreuna. sa se bucure ca exista unul pentru celalalt
Dragostea adevarata nu-i ca in filme, gen am vazut-o. m-a vazut indragostiti si gata impreuna pentru totdeauna.
Nu-i asa! Dragostea adevarata o facem noi intr-o relatie dar cum am precizat si prima oara. ambii parteneri sa vrea asta si se intampla.
Bafta
Parerea mea dragostea adevarata si sincera tine o viata, experientele noi ofera interese noi,e ceva uman asta,noi facem totul din pur interes, cand iubita /iubitul numai prezinta un interes incerci cu altcineva sa recastigi ce ai avut candva, dar de uitat fata care ai iubito cu adevarat nu cred ca se poate asa ceva, dar fiecare e diferit repet asta, omul prin natura lui e una poligama deci dorinta sexuala poti avea si cand iubesti, desi lipsa unui interes inseamna monotomie, de asta fetelor nu le plac disperati, timizi, barbati care nu reprezinta un inters pentru ele
Dragostea tine 3 luni. CICA!
Mai, depinde acum ce persoana ai langa tine, ce caracter aveti amandoi, cum va completati unul pe celalalt etc.
Nu grabi lucrurile! Asta e sfatul meu. Eu am iubit de aproape 5 ani si de vreun an am inceput sa raman din cand in cand noaptea la el.
De abia acum o luna am fost impreuna o saptamana la munte etc. Noi asa ne intretinem, fara dulcegarii, doar sinceritate si normalitate si dedicare.
ScriptS3 întreabă: