| malishka93 a întrebat:

e adevarat ca atunci cind iubesti cu adevarat tot poti sa iti inseli partenera/ul...nu toate cazurile dar sunt si nu inteleg dc? din ce cauza daca iubesti totusi faci aceasta prostie sa zic asa! cred ca ati inteles ce am vrut sa spun

Răspuns Câştigător
| InDePeNdEntGiRl a răspuns:

Draga mea,
Parerea mea este ca atunci cand iubesti o persoana ai ochi numai si exclusiv pentru ea, toate celelalte devin nimic, deci in momentul in care unu inseala aia nu e iubire adevarata.Sunt cazuri in care se inseala ''din greseala''zic cei ce insela:nu am vrut,am baut mai mult, am depasit masura.dar tot pe tine te iubesc, eu nu cred asa ceva.pentru mine cel putin cand un barbat m-a inselat, chiar daca incearca sa recupereze si sa se schimbe tot un tradator ramane.Si ca sa raspund la intrebarea ta, face acesta prostie constient doar pentru faptul ca nu te iubeste suficient.

3 răspunsuri:
| Lullabies a răspuns:

Sincer nici eu nu pot intelege asta. probabil e din cauza unei simple atractii fizice fata de persoana cu care iti inseli iubirea.

| andra_9015 a răspuns:

Pai poti face aceasta 'prostie'[cum iti place tie sa ii spui] din mai multe motive.o poti face doar ca o simpla aventura, fara sentimente, din cauza ca partenerul/a tau/ta nu te satisface indeajuns.sau,din contra, o poti face din lipsa de afectiune[atunci cand simti nevoia sa fii mai alintat/a, mai 'inteles/a' de persoana de langa tine.mai este si cazul in care partenerul/a este departe de tine[fiind plecat/a intr-o excursie sau undeva din interes de serviciu].dar exista si posibilitatea ca tu sa crezi ca iti iubesti partenerul/a, dar inima ta bate pentru altcineva...si mai exista alte metode, acum depinde.sunt si cele 'disperate', cand iti inseli partenerul/a doar ca sa-l faci gelos/a. sper ca am reusit sa-ti enumar principalele cauze.happy

greece12
| greece12 a răspuns:

Da,e adevarat.
Atunci cand hormonii depasesc viteza ratiunii.