Nu cred ca ar fi o problema in diferenta de varsta, care oricum nu e mare, dar din ce ai povestit tu, ea te considera un bun prieten, caruia ii poate impartasi dorintele ei, iar faza cu "te iubesc... razand", cred ca a spus-o in gluma, ca unui prieten, asa ca sfatul meu nu te agita prea tare.
Ew, da muuuuuuuuuuuult iti mai place sa dai enter...
A, friendzoned e raspunsul la "intrebarea ta"
Cred ca vrea doar sa se joace...
are chef de aventuri ca prietenul e cam rece si n-o prea baga inseama, asa ca are nevoie PE MOMENT de unul mai "tandru si mai iubaret" Dar asta e numai asa pe moment. De iubit e clar, ca-l iubeste pe ala de 8 ani
sau 2:te considera un prieten foarte bun cu care glumeste si considera ca poate sa-i impartaseasca orce.
In orce caz, nu te ambala! Stai in banca tah si gaseste-ti pe alta Mai sunt femei
(scuza-ti greselile gramaticale, m-am grabit.)
Frățică, deci tu trebuie să faci în așa fel încât să nu fii cu ea, dacă are prieten.
O să fie nasol dacă o să fii cu ea, în timp ce are pe cineva.
În orice caz, spune-i să renunțe la băiatul ăla dacă ea ține la tine și tu la ea.
În Biblie scrie ceva pentru. tine "Nu te aseza nicidecum langa o femeie maritata si nu petrece cu ea la masa band, ca nu cumva inima ta sa fie cucerita de vrajile ei si in patima ta sa nu fii tarat la pieire." - Poate nu e măritată, dar are pe cineva. Tot merge sfatul din Biblie.
Noroace.