| drakazor33 a întrebat:

Salut

E normal ca matusimea sa imi puna mai mereu intrebari legate de sex si de penisul meu sau sa imi puna mana pe picior in sus atunci cand ma duc pe la varamiu in vizita?

Acum cateva zile am fost la varamiu si a iesit matusimea si a zis ca sunt plecati toti la carrefour, ea a ramas acasa ca avea treaba. Eu m-am dus la calculator si dupa 3 minute a intrat in camera aproape dezbracata, in sutien si in lenjerie intima si m-a intrebat daca am mai facut sex vreodata i-am spus ca da si a inceput sa rada apoi si-a dat sutienul jos, m-am uitat, avea niste sani mari, nu prea mari. In fine , a scos prezervativul de sub pat si m-a intrebat daca am chef i-am spus ca nu si ca nu pot sa fac sex cu ea apoi mi-a spus sa ma ridic de pe scaun, mi-a dat pantalonii jos apoi a vrut sa imi dea si chilotii jos dar am oprit-o. M-am imbracat si am plecat.

Ea are 27 de ani, sotul ei a murit acum 2 ani, mamaie mai se duc cu verisorii mei prin oras sa mai cumpere cate ceva si ea ramane acasa mai mereu.
A inceput sa se comporte asa de vreo 1 luna dar nu am luat-o in seama.

Trebuia sa accept sa fac sex cu ea? mi s-a mai intamplat chestia asta dar nu cu matusimea, era o fata de la o petrecere, am refuzat-o si pe aceea. Nu stiu ce sa fac imi e rusine sa ma mai duc la varamiu.

Povestea este adevarata, s-a intamplat acum cateva zile!

11 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Lol in primul rand iti este ruda. Ocoleste-o... refuz-o mereu.Te va mustra constiinta mai tarziu ca ai facut-o cu o ruda.si tine minte ea va mai traiiii!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut mătușa ta nu procedează bine față de tine, este clar că vrea să te provoace. Nu fă sex cu ea. Refuză o, nu te băga.Dar tu o placi?

| Liviu a răspuns:

Din contra,puteai sa o faci nu stia nimenilaughing
Dar na, mai exista si pampalai pe lumea asta, mai ales daca arata si super bine...
Ce mai astepti? cum dumnezeu sa o refuzi?
Iti e matusa nu iti e mama, sora, etc. laughing

| tr3ig a răspuns:

Pai tu cati ani ai si varutau cati ani are de matuseta are 27 de ani? Si de ce nu ai *****.o trebia sa i-o infigi calumea sa si ta sa te lase inpace dupawinking

Răspuns utilizator avertizat
| Tataru_Ionut_1991 a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu mi separe deloc normal acest gest al matusii tale, ori e ninfomana, ori are o atractie fata de tine dar la varsta iei ar putea gasi multi barbati pentru ai satisface nevoia
NU FA SEX CU EA!

| Evol a răspuns:

Da. E normal.

| Mondo a răspuns:

WOWlaughing ce spui tu aici este destul de ciudat big grin dar si foarte posibil happy deoarece matusa ta poate fi afectata psihic de la pierderea sotului ei, parerea mea este ca ar fi o mare greseala din partea ta cat si a ei, de a intretine relati sexuale cu ea. Eu zic mai bine sa nu mai treci un timp pe acolo, dar daca treci incearca sa o eviti cat de mult poti... nu cred ca ar duce la bine sa intreti relati sexuale cu ea. Refuza, si legat de fetele de la petreceri, cat timp sunt de varsta ta, nu ezita, dar nu uita masurile de protectie (Prezervativul). Ai grija ce faci tongue Bafta

| Shaddox a răspuns:

Eu sa fiu in locul tau as fi ****-o de-i sareau mucii.

| MyhayB a răspuns:

Comportamentul matusii tale nu este normal.Iti sugerezi sa te feresti de probleme, nu se merita pentru o partida de sex.Gandeste-te unde se poate ajunge daca se afla. Este tanara, ar trebui sa isi gaseasca pe cineva nu sa stea dupa penisul lui nepotasu.

| ValentinMarius21 a răspuns:

Iti dai seama...o perioada fara sex.o ia razna xD