| IONUT08 a întrebat:

Salut, e normal ca o femeie sa aiba 10 orgasme intr-o 1 ora?

10 răspunsuri:
| Nuvăsufăr a răspuns:

Da

| mihaMGB a răspuns:

laughingo femeie poate avea 10 orgasme la intervale scurte,repetate, dar doar daca si le provoaca singura, fiind constienta 100%de modul in care isi poate provoca orgasm...nu am auzit niciodata de asa "taur" incat sa ofere 10 orgasme.In general un orgasm intr-o partida maxim 2 si poate nici macar unul e ceva normal, obisnuithappySau exista posibilitatea ca barbatul respectiv sa cunoasca atat de bine organul genital al femeii(ginecologlaughing ) incat sa ii poata provoca instantaneu orgasme repetatelaughing, dar asta e S.F laughing

| mihaMGB a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Ai oferit tu? si ai fost sigur ca nu au fost "false"? unde ziceai ca locuiesti?rolling on the floor?

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru mihaMGB):

Pâi îmi permit să vorbesc doar din proprie experienţă. happy
Sunt sigur că sunt câteva sute de kilometri depărtare între noi. laughing

| mihaMGB a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Ai oferit tu atatea orgasme unei femeei? greu de crezutlaughingsper sa ne intalnim intamplator vreodatarolling on the floor))atunci sa-mi faci o demonstratielaughing...glmhappybravo! pentru reusita, desi cam greu sa cred asa cevahappy

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru mihaMGB):

thinking Crezi ce vrei laughing, cu toate că n-am prostul obicei ca alţii să mă folosesc de anonimat ca să mint.

| CosmaX_5613 a răspuns:

Se poate si mai multehee hee

| whiteweed a răspuns (pentru mihaMGB):

Esti tare mihypuff

| whiteweed a răspuns:

Eu unul nu am reusit sa fac pe cineva sa aiba mai mult de 2 orgaseme dar daca tu ai ajuns inseamna ca esti un casanova si trebuie sa ii anunti si pe cei de la guinessbook laughing))

| mihaMGB a răspuns:

Dragul meu, nu nu imi arde de glume, dar m'a amuzat raspunsul respectivului mai mult decat intrebarea care a fost foarte amuzantatongue...sincer,poti face un sondaj :intreaba 100 de fete la intamplare cate orgasme au avut maxim in interval de o ora. daca u vei gasi fata cu mai mult de 3(ceea ce isneamna o femeie foarte satisfacuta),atunci imi voi retrage afirmatia si imi voi cere scuze ca am vorbit nonsensurihappy. Totusi,sunt sigura ca am dreptate, fiind femeie, si avand grupul social format in mare de acelasi sex.baiatul care a oferit 10 orgasme este un adevarat cassanova, sau un specimen foarte evoluat al rasei masculine, cine stie... daca asi fi savanta l-asi folosi pentru experimente laughing.NU e normal sa ai 10 orgasme ca femeie in interval de o ora! nici voi ca baieti nu puteti avea decat in cazuri extraordinare presupun,,, dapai noi, femeile!