| justDoIt_8775 a întrebat:

e normal la 20 de ani sa fii virgin? Dati-mi si mie un sfat ceva...cum sa fac...sa ma duc la cu. e? Am avut cateva ocazii dar le'am ratat si acum imi pare rau! PLS help.

Răspuns Câştigător
| alexaaa a răspuns:

Buna! sa fii virgin nu e deloc o problema.cand vei gasi persoana potrivita vei stii ca acea persoana e cea cu care vrei sa impartasesti acest lucru.nu iti face griji daca inca nu ai facut nimic cu nimeni.prima data este intotdeauna cea care nu se uita niciodata. e mai bine sa nu te grabesti. atunci cand va veni momentul vei stii ce trebuie sa faciwinking

11 răspunsuri:
| Madden a răspuns:

Depinde ce intelegi prin normal... Nu e nimic rau in asta

| mgtow a răspuns:

Sa stii ca e destul de normal sa fii virgin, daca ai graba poti merge la curve ori esti timid cu fetele asa sa prinzi una? Eu la fel facusem am fost la curve la 19 ani si nu m-ai placut m-am lasat de sex. Am zis sa vad ce se simte si naspa a fost in 30 de minute cat a durat timpul nici nu am ejaculat. NB

| Annye_2425 a răspuns:

Nu fi asa disperat ca nu ai dc...nu spune nimeni ca pana la o anumita varsta este obligatoriu sa iti incepi viata sexuala sau nu.Asta ethinking se mai intampla.,. rar se mai gasesc baieti virgini la varsta ta, esti o mica exceptie:p si sunt sigura ca fata cu care iti vei incepe viata sexuala va fi "onorata"laughing. ai timp smug
:*

| Dariana a răspuns:

De ce sa te duci la ele si sa risti sa iei cine stie ce boala transmisibila. Mai bine cauta. ti o fata potrivita pentru tine cu care sa faci acest pas si sa fie special.happy

| bdl a răspuns:

E foarte normal...si nu esti singurul...pastreaza-te asa cum esti pana te vei casatori!winking

| marinika_3730 a răspuns:

Deci e normal sa fii virgin la virsta asta, cu toate ca mai rar baieti virgiini. Totusi inceraca sa exersezi de pe acum, pe urma poate fi tirziuwinking

| justDoIt_8775 explică:

Da faza e ca, cand sunt cu prietenii si ei incep sa vorbeasca despre sex. e clar! nici nu mai stiu ce minciuna sa inventez! Ca daca le zic ca nu am facut-o pana acum incep sa rada de mine...Ma tot gandesc asa...Cand oare o veni acea persoana thinking

| danielagoldica a răspuns:

Bai cum dracu sa mai fi virgin la 20 de ani!? Ce mai astepti!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Really now.Nu ar trebui sa-ti pese de ce-ti spun ceilalti.Esti 100% normal, doar ca nu ai gasit pe cineva care sa te merite! Daca te-ai duce la c...ve ai sanse sa iei boli si nici sa nu-ti placa. E altceva cand e cu o fata pe care o iubesti si altceva cand e cu o tipa care nici nu o cunosti.Nu trebuie sa le spui pritenilor tai.Si chiar daca ar afla, daca sunt prietenii tai adevarati, te-ar intelege, nu?
Bafta!

| justDoIt_8775 explică:

Oricum e foarte nasol. Daca ati fi in pielea mea ati intelege ce vreau sa zic! Singurul care stie ca sunt virgin este cumnatul meu! Si el mi-a zis exact ca voi...Ca trebuie sa astept si sa nu disper! Eu sper in continuare ca va veni si momentul acela cat mai curand!

| justDoIt_8775 explică:

Si mai auzeam prieteni de ai mei ca vorbeau.si ziceau ca daca nu faci sex pana la 25 de ani nici ca nu mai faci! Dar cred ca este o aberatie.thinking