Sunt de acord cu ultima ta afirmatie. Tu nu te poti desparti de ea, pentru simplu motiv ca ea nu este cu tine.
Ea nu d 2 lei pe compania ta.Degeaba ncerci, dac vine doar din partea ta e inutil.Ce avei voi acolo nu e nici mcar o prietenie.
Nu e ultima fata de pe planeta, nu vezi ca nu contezi pentru ea, ce tot insisti sa pastrezi o relatie care nu iti aduce nici o satisfactie, lasa fata in pace si cauta-ti pe alta pe care sa o atragi mai mult, dragoste cu sila nu se poate
Bai fraiere? ce relatie vrei tu de la un putache de 17 ani si un copil de 15? in ea alearga hormonii si tipa dupa p.a ca tarzan dupa lei prin jungla,iar tu visezi la vesnicie si la prostii. iubirea la varsta voastra, ca apa de ploaie de vara, vine pleaca, altul la rand, cat mai multe cat mai multi ca viata e scurta si voi va inchipuiti ca asta e succesul.tragei un cosor si pa-pa.nu sta mult la discutii.
Imi palce cum gandesti.
Pai eram idealist ca tine, dar ele cautau maciuca nu idealuri.de cand le vine memnstruatia la fel ca putanii de 16-17 ani nu vad decat castraveti drepti, adunati cu fundul in fistecare dimineata, iar ei, doar gauri negre, parca ar fi astronauti.
Daca a vrut sa se desparta de mai multe ori de tine inseamna ca chiar a vrut sa se desparta, adica a cautat pretexte..., eu zic sa nu o ti cu forta langa tine din moment ce ea nu da 2 bani pe tine, las-o ca poate mai incolo o sa-si dea seama
Iti zic asa ca de la baiat la baiat, ba esti un papagal, unde e barbatia din tine, unde e pozitia ta de baiat? Stai si miorlai dupa ea ca vai doamne nu pot sa o tin langa mine, in locul tau eu o trimite-am in p**** masii si plecam, chiar daca imi era si mie sa fac asta pentru ca o iubeam, dar ai si tu ma pozitia ta de baiat la urma urma sau nu?
Frate, las-o dracul de zreanta, nu vezi ca nu te vrea, dar ii este rusine sa o spuna, mai da-o in colo de zreanta...