Oare câți ani or mai trece până îți dai seama că trece viața pe lângă tine, și cu ea odată, o grămadă de bărbați de 1000 de ori mai merituoși decât luzării de care ai avut parte?!?
Multumesc pentru raspuns. pana acum esti singurul care pare sa fi citit ceea ce uitandu-ma cat de mult a iesit, e ceva.
Las' că uite, mai citiră și alții.
Oricum, e timpul să mergi la un psiholog unde să (re)înveți să te respecți singură; altfel nu ai nicio șansă să te faci respectată de cei din jur și în continuare o să atragi același tip de marțafoi care se vor folosi de tine.
Sau dacă tu crezi că reușești singură... Oricum, e timpul să te schimbi. 1000%
Am citit tot, să știi, nu printre rânduri. Se presupune că într-o relație trebuie să fiți egali. Cu ce tupeu te poate judeca el că atunci când erai singură ai făcut sex cu alt bărbat și oral cu un altul, chiar dacă sex-ul s-a intamplat fara ca tu sa vrei, cand el a facut acelasi lucru, doar ca si-a dorit asta?! Cum te poate judeca pe tine, daca erai aproximativ intr-o depresie pe care voiai s-o elimini cu alcool si ai facut așa ceva, cand și el s-a culcat cu altele cu voia lui? Cum iti poate spune ca nu te mai vede la fel cand el te-a mintit atata amar de vreme si se gandea la altele, posibil sa te si fi inselat? Cum e posibil ca tu sa accepti așa ceva?
Ok, a greșit el cand erati impreuna! L-ai iertat. Ai facut sex dupa despartite, a facut si el. De ce să te judece pe tine el? Cu ce drept? Daca e barbat crede ca el poate face orice, dar tu nu ca esti femeie? Habar nu are prin ce ai trecut, habar nu are cat ai suferit, habar nu are ce om de nimic este. El te judeca, dar el face lucruri mai grave ca tine. Eu zic sa reunti la acest om si la aceasta relatie toxica! Nu ar trebui sa te simti cu absolut nimic vinovata fata de el, fiindca tu nu l-ai mintit sau inselat! Si nici altii nu-si mint iubitele, nu le inseala, nu se f** cu altele dupa ce se despart de ele, asta așa ca să știe ca nu e vreun sfant.
E păcat de tine, ca esti o fata matura si desteapta.e pacat sa stai langa un asemenea om care nu-si poate recunoaste greseala, dar o judeca pe a ta. Nu iti face bine deloc, crede-ma. Gaseste-ti un barbat care sa te respecte, el nu te va judeca, ci te va intelege!
Multumesc foarte mult ca ti-ai facut timp sa citesti. Imi face bine sa aud si o alta parere decat a lui si a mea si as vrea asa mult sa vada si el lucrurile cum le vezi tu.
Eu văd lucrurile așa fiindcă privesc din afară, obiectiv. El e foarte subiectiv în ce zice și nu vede dincolo de presupusa ta greșeală. Orice ar crede el, măcar tu să înțelegi că nu ești curvă pentru ceea ce ai făcut, nu ești o ușuratică, nu ți-ai pierdut demnitatea. Ai încercat să îți elimini suferința cu alcool, poate asta a fost singura ta greșeală. Nu îl lăsa să te jignească astfel fiindcă o să ajungi să crezi că ce zice el e adevărat. Nu ai greșit cu nimic față de el din acest punct de vedere, însă el da, fiindcă te-a mințit. Tu ai fost sinceră cu el.și uite cât apreciază!
Succes în toate și multă sănătate, sper ca ori să revină el cu picioarele pe pământ, ori să fii fericită cu altcineva!
Bai, eu n-am citit asa ceva. Ai auzit de paragrafe? Rescrie totul ca nu cred ca sta careva sa-ti descifreze romanul.
Am repostat o varianta mai scurta.Am auzit de paragrafe, dar e o problema mai complexa si nu stiu daca ar putea fi inteleasa daca o zis din 5 fraze.
Problema ca problema, dar e vorba de cum iti organizezi textul. Tocmai de-asta am pomenit de paragrafe. E foarte enervant sa citesti ceva redactat astfel. Marimea textului in sine nu conteaza.
A fost primul meu post.Cred ca asta explica structura lui.
Aici e link-ul care cel reformulat
http://www.tpu.ro/......este-de_1/
II va trece lui supararea si va inceta cu reprosurile cand va constientiza ca el a fost primul vinovat pentru ce ti s-a intamplat. Decizia e a ta, el se poate schimba sau poate ramane acelasi mincinos. Incearca sa nu il mai asculti cand te judeca si reaminteste i ce a dus la fapta ta.
Practic ar trebui si tu sa ii reprosezi lui ca s-a culcat cu mai multe femei. El in loc sa te sustina te demoralizeaza. Inseamna ca este o persoana care nu are sentimente... vorbeste fara sa gandeasca, el singur ar trebui sa isi dea seama ca ceea ce s-a intamplat a fost mai mult un "viol". Parerea mea este ca o persoana care te-ar iubi ar fi mai ingaduitor cu tine si te-ar incuraja, mai ales el stie ca a fost si el un curvar cu propiul lui acord. Daca el te considera "curva" macar ai fost fara acordul dau. Iti doresc sa fii tare si sper sa rezolvi toate problemele. Toate cele bune!