Pui problema complet gresit din start.
Intalneste o fata, discuta cu ea, iesi in oras etc.
Apoi incearca sa intri in pat cu ea.
Daca apar sentiment e bine daca nu nu.
Trebuie ca la inceput sa existe doar atractia sexuala de ambele parti.
Daca te intreaba in timp daca o iubesti cel mai bine ii zici adevarul.
Oricum eu unul cred ca nu exista iubire ci doar ceva gen " unul iubeste si celalat este iubit "
Conteaza in ce parte a acestei afirmatii te afli.
Mult noroc iti doresc.
Si eu am 20 de ani si sunt foarte deprimata ca panya acum nu m-a iubit cu adevarat nici un barbat, sa vad fiorul aacela, ochii aceia luminati instantaneu, zambetul acela ca eu sunt pentru el unica pe pamant.Sexul mi se pare o chestie cuidata5 si cred ca nu voi incerca vreodata ceva asa scarbos.Imi voi gasi vreodata sufletul pereche?
Am scris randurile de mai sus ca sa iti faci o idee de ce simte o fata cand citeste postarea ta.
Pentru orice femeie nevoia de afectiune, de protectie de dedicare a cuiva fata de ea e mai mare decat nevoia de sex.Nu e onest sa pretinzi unei fete ce tu ai fost creat sa simti ca ai nevoie fara sa fii dispus sa oferi si ceea ce ea a fost creata sa simta ca are nevoie, e exploatare chiar daca e pe bani, daca nu si mai mult.
Fara a te jigni....iti cam dai cu firma in cap.
Nu ma leg de religia ta sau credinta ta insa citind raspunsurile tale am vazut ca pentru absolut orice raspunsul tau e D-Zeu plecand de la o simpla raceala pana la fractura deschisa si calatoriile pe Marte.
Nu te judec insa sotul tau nu te iubeste?
Cum era cu sexul in afara casatoriei?
Ma bucur ca nu i-ai raspuns ca e bine ca iubeste pe D-zeu...
Am zis!
Deoarece sunt în aceeași situație doresc să îți transmit că pe mine singurătatea asta mă distruge zilnic și știu că în ziua de azi este imposibil să ai o iubită fără permis de conducere și având un salariu mic...
Tu poate mai ai șanse la facultate eventual sau până faci 25 de ani deci mult succes îți doresc și grăbește-te cât mai poți.
Uite aici gresesti.
De ce faci presupuneri?
Pana nu incerci sa cunosti o fata cu adevarat si mergi pe ce auzi la unul sau altul nu reusesti nimic!
Incearca. Chiar daca va fi o experienta negativa tot e bine.
Daca stai ada timpul trece si te vei intreba de ce nu ti-ai trait viata!
Nu-i nici o problema daca nu te indragoestei e nimeni, putand tarii ca un pustnic toata viata.
Din pacate nu exista metode sa convingi fetele sa faca sex cu tine pe gratis, pentru acest lucru exista prostituatele, pe care trebuie sa le platesti.
Pur și simplu nu reușesc sa ma îndrăgostesc. Vreau sa fac sex cu o fata frumoasă și curată, doar ce trebuie sa ii zic dacă nu vreau o relație?
Dacă nu ma îndrăgostesc înseamnă că trăiesc ca un pustnic?
Ma bucur ca m-am născut fără sentimente.
Ele nu au dorinta sexuala sau au dorinta doar sa fie îndrăgostite prințesele?
Daca vrei sex cu o fata, atunci trebuie sa te indragodtesti de ea. Altfel nu o sa vrea nicio fata sa faca sex cu tine.
E ok. Nu trebuie sa o faci.
Poti sa treci la calugari, la lgbt, sau chiar poti sa iti schimbi sexul.
Ce norocos ești. Nu toți au norocul tău de a nu se putea îndrăgosti. Oricum nu e nimic wow la sex.
Nu e mare problema in zilele noastre ceea ce spui, o sa intalnesti o multitudine de persoane de peste 18 ani care nu mai doresc relatii (au avut "inima franta" si nu mai vor sa se "streseze"), dar vor aventuri fara ceva serios, doar sa arati decent si sa ai cuvintele la tine.
poate doar sa arati incredibil de bine si sa ai vrajeala sa reusesti s o combini fara bani, din moment ce intrebi asta e clar ca varianta asta pica.
femeia e cam minte scurta, sa nu zic proasta ca e mai rau, ii arati o suma de bani si iti face ce vrei tu, subliniez nu toate femeile vreo 90%.
AndrewTate7789 întreabă: