Pentru ea, pentru tot timpul frumos petrecut împreună, pentru iubirea ei, pentru că merită!
Nu te gândi la logodnă sau ceva mai mult, nici ea nu are motiv să se gândească, chiar dacă a primit acest un inel.
Aveți timp pentru ceva mai mult!
Iubiți-vă!
E mai mult decat ok. E doar un gest frumos si atat deocamdata nu trebuie sa i-l dai cu un motiv anume. Daca te intreaba de ce spune-i doar ca e frumoasa..si atat. Este foarte frumos sa ii daruiesti lucruri sau clipe frumoase fara niciun motiv.e chiar mai bine decat sa ii faci cadouri cu motiv sau la ocazii .
Frumos din partea ta oricum.
Iubiti-va!
Toate inelele mele sunt primite cadou, nu dau eu banii pe ele. Şi când eram în liceu aveam un prieten şi îmi cumpăra bijuterii, la ocazii. Dacă îi oferi inelul într-o zi oarecare, va şti despre ce e vorba fără să fie nevoie să îţi baţi tu prea mult gura, oricum va fi uimită în caz că nu aţi discutat despre asta iar săruturile vor înlocui cuvintele. Ultimul inel primit _ Ne plimbam prin grădină, una publică, şi s-a prefăcut că l-a găsit pe jos. Proasta de mine chiar am crezut, era murdar de noroi...Nu mi-a zis nimic, doar că mi s-a părut suspect că era fix mărimea mea.
A da, afla-i mărimea înainte să-l cumperi. Cu o aţă sau cu un alt inel de model care ţ-il pui pe degetul mic să vezi cam cât ar trebui să fie...
Buna!
Da e ok sa-i iei un inel,dar cred ca de argint,ar fi mai bine asa.
Si nu trebuie sa-i spui de ce i l-ai luat, e de ajuns sa-i spui ca asa ai simtit sa faci si ea nu va pune mai multe intrebari, chiar se va bucura.
Fetelor le place cand baietii sunt mai timizi, mai stangagi, li se pare ceva dragut si le face sa iubeasca mai mult baiatul respectiv.
Multa bafta! pupici :* :* :*
As zice sa ii ei din argint ca sa incepi cu inceputul e prea de tot sa incepi cu aurul dupa mai incolo ce va trebui sa ii ei, sti cateodata gesturiile mai mici ne fac pe noi fetele fericite ai putea sa ii dai altceva mai putin valoros avand in vedere ca numai de 7 luni sunte-ti impreuna, lasa argintul pe 10 luni si aurul pe un an parerea mea.
Unde ar fi mai ok sa fac asta? (ei nu-i place publicul) Ar trebui un loc mai retras, un parc ceva? undeva unde sa fie retras. Gradina botanica? ar fi ok?