| Tiberiu764 a întrebat:

Salut, e posibil sa fie însărcinată daca am folosit mereu prezervativ, pus corect, nu i-a mai venit ciclu de vreo 20 zile, are si chist pe ovar si in ultima perioada mult stres a avut…

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Un medic ar fi mai in masura sa raspunda, sa stii.
Dar daca prezervativul a fost folosit corect si nu s-a spart, nu e vorba de sarcina ci de dereglarile produse in organism datorita chistului si stresului pe care il are.
Un test de sarcina, facut corect, v-ar mai linisti pe amandoi.

| Tiberiu764 explică (pentru greece12):

Nu am ejaculat in el si a fost protejat de fiecare data

| greece12 a răspuns (pentru Tiberiu764):

Roag-o sa faca un test de sarcina, cu prima urina de dimineata.Nu vad posibila vreo sarcina, dar e un mod de a va linisti amandoi.Macar stiti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, este posibil. Nici o măsură contraceptivă nu este 100% sigură. Doar dacă bei un pahar de apă minerală îm loc să faci sex.

| dullcat a răspuns:

Buna.Menstruatia poate intarzia din mule alte cauze, deci nu poate fi vorba numai de posibilitatea unei sarcini.E tare amuzant cum baietii/barbatii pentru asta se precipita cel mai mult, dar pentru sanatatea fetei/femeii nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ai folosit prezervativ pus corect deja putem spune că nu va fi însărcinată deoarece prezervativul oprește intrarea spermei în vaginul femenin. Deci, nu e însărcinată 101%

| Tiberiu764 explică (pentru anonim_4396):

Nici măcar nu am ejaculat in el

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tiberiu764):

Bine

| Sistemulxxl a răspuns:

Posibil daca ai nimerit de alea gaurite.

| Kakashihatake690 a răspuns:

Dacă a fost spart, da sau e din cauza chistului