Probabil ca nu e atras de tine asa cum ar trebui sa fie sau inca nu stie ce sa creada.Trebuie mult mai mult pentr-u a se baga cu tine in seama. incearca sa intri in vb cu el, sa ai ceri saftu, sa fie ceva legat de pasiunile lui, ceva care sa il atraga in discutie cu tine -Nu ai idee cat e de important sa atragi in discutie o persoana vb despre ce ai place acesteia.Fa asta si cu timpu o sa te bage el in seama singur!
Nu te lua "dupa sa uita la mine "! Anul trecut imi placea de un baiat [e o poveste foarteee lungaa ] si pot sa ma jur pe rosu eu anul'trecut intram dimineata si respectivul dupa masa, si la 12 normal coboram jos, numai la parter stateam, pentru ca invata la parter, eu la etaj.Si pe bune, puteau sa fie 10 fete langa mine, tot la mine se uita primul, nu stiu pe moment chiar am crezut ca ma place...in finee,dupa aceea am aflat eu ca era prima pe lista lui neagra ma rog,s-a schimbat foarte mult de cand il cunoscusem eu pana acum (in rau dar daca nu se intamplau atatea nu il cunosteam pe prietenul meu
Deci nu te lua dupa asta,sunt patita Si faza cu like-urile , si eu ii dadeam, eu dau like la orice poza imi place
Aa, si stiu cum e, trebuia sa ma vezi pe mine in ziua in care mi-a dat like la poza o "bunaciune "
Eu zic ca te place, dar e super timid stiind ca eesti mai mare ca el cu 1 an, baietii cand sunt la o varsta mica gen 14 pana la 19 sunt timizi din cauza ca poate il vei refuza cand te va intreba de vreo intalnire! bafta
Corect.Dupa ce am facut 20 mi se rupea ca imi dadea aia cu flit.Next. Lumea e mare, sunt atatea.
Si eu cand vedeam o fata frumoasa sau deosebita imi ramanea in memorie mult timp si mai mi se intampla sa doresc sa o mai vad, si poate iar o i talneam. Ideea era ca eram la scoala cand dragostea era la nivel de gand. Cand esti la scoala nu poti sa iubesti o fata daca esti sarac, si nu ai bani. Clar trebuie sa stii ca te place sau esti simpatica pentru. El. Poate esti sexi si chiar il exciti usor cu aerul tau mai deosebit. (imbracaminte gesturi). Si ii provoci in minteo avalansa de ganduri dorinte etc. Dar sa fie clar. Puteti sa va imprietenit, dar mai mult, adica o investiție mai mare va costa si daca su teti inca adolescenti nu aveti bani pentru ea. Puteti chiar sa faceti sex, ca va fi spre nefericirea voastra din moment ce nu stiti ce aveti deja in proprietate si castigat.
Cred ca te uraste daca se uita insistent la tine, dar ai grija ferestete de el daca e uita urat si nu cred ca te place fara suparare
Pai nu stiu poate ca se uita asa la tine doar ca sa te duca in suspans nu stiu incearca sa vb cu el poate se intampla ceva intre voi 2! succes! sper ca te-am ajutat cu ceva app nu strica o fundita!
beausingurlamasamea întreabă: