| anca9000 a întrebat:

E un baiat.pe care l-am intalnit la o petercere, si cred ca ma place.Erau mai mutle fete desi, mie mi-a dat atentie, ne utiam la un film.si s-a pus langa mine, mi-a cerut o bratara, numerul de telfon(in timp ce mancam), ma- intbat un stauhappy. nu stiu acum daca. e calr ca ma place. voi ce ziceti?winking multumesc anticipat

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cred ca te place din moment ce era interesat de tinehappy O sa afli atunci cand o sa te caute!

| madalicious a răspuns:

Daca iti este clar ca te place.de ce ne mai intrebi?tongue Eu zic ca e posibil sa te placa, mai ales daca a facut cele pe care le-ai enumerat.

| Amrita a răspuns:

Poate te place, poate...nu. Poate e un "cuceritor" si asta face de obicei. Totusi ii poti acorda o sansa, sa vezi cum e, ce intentii are.
pupici:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cfoarte clar ca te place e lulea dupa tine si eu simt asta pentru o fata pentru ca sunt baiat

| trolololforever14 a răspuns:

Te place happy daca ti-a cerut nr de tell si te-a mai intrebat si unde stai e clar ca te place happy Mult noroc cu el happy

| stivi a răspuns:

Mey tie nu iti zice nimic site-ul asta? laughing scrii destul de ciudat...eu cand postez un comm imi zice ai grija la "si" la "semnele de punctuatie" frustrated Acum sa te ajut cu intrebarea ta Poi din cate ati facut voi da cred ca te place insa ar trebui sa mai petreceti putin timp si sa vezi comportamentul si daca e unul pozitiv atunci da ar fi timpul sa incepeti si o relatie... Bafta si cu el dar si cu Lb. Romana big grin