| Nicolae10102 a întrebat:

Salut.
E vorba despre o fata..colega de liceu.Mereu cand am vorbit pe messenger cu ea numai eu am inceput conversatia. Daca nu i-am dat mesaj o săptămână de ex ea nu m-a contactat in niciun fel.Numai eu a trebuit să îi dau mesaj primul.Stiu ca băieții trebuie sa faca primul pas dar nici macar o singura data sa nu îmi dea ea mesaj prima?
Azi am vazut-o activa,ma gândeam sa îi dau mesaj dar am zis ca poate nu o interesez,asa ca m-am abținut.
Mi-a spus de cateva ori la liceu ca sunt frumos, dragut dar la liceu e inevitabil sa nu vorbim.
Fetelor, poate voi va pricepuți mai bine, oare ce sa fie?
Suntem in clasa a 11-a

Răspuns Câştigător
| Andreeush a răspuns:

Dacă ei îi plăcea de tine te-ar fi căutat și ea.

4 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Dacă era interesată, te cauta. Poți încerca totuși sa o inviti la un suc, dacă refuza nu mai insista.

| Violleta2022 a răspuns:

Incearca sa-i vorbesti cand o intalnesti, nu sa-i trimiti mesaj, in felul asta nu are ce face, decats a-ti raspunda direct, fara ocolisturi.

| sofisis a răspuns:

Daca ea nu da nici un semn din proprie initiativa...nu o interesezi.

| halapet1305877 a răspuns:

Decat sa ii dai nșpemii de mesaje pe Facebook m-ai bine fa-ti curaj si invit-o undeva (face2face) si vezi ce zice, daca accepta e interesata, daca nu... aia e, mai exista femei. N-ai nimic de pierdut, daca nu risti nu castigi laughing.