| Flavyuseduard a întrebat:

Salut, Edi sunt am 22 de ani, mutat de 4 luni în Timisoara, nu stiu de ce, dar cineva sa ma ajute, nu reușesc sa-mi fac curaj sa întru în vb cu o fata în club/pub, nu am prieteni decat colegii de lucru care stau la dracu in praznic. Nu arat rau de loc, merg la sala, super ok fizic (pot confirma cu poze) dar in pub de ex astea sunt prea "bune", n-am gram de tupeu..sunt satul sa ies singur si simt cum trece timpul asta pe langa mine. Incep sa o iau razna jur. De ce altii au papusi si ingeri si eu pauza...nu mai suport sa stau singur si sa vad lume impreuna plus ca merg la cafea (la versus pentru cine e din Timisoara) vin tineri joaca biliard impreuna rad, glumesc, fete dragute, iar eu tot singur si cafea si jocul, ma simt deja prost... vreau si eu sa am cu cine sa rad, sa joc etc, merg în puburi n-am pic de tuper sa vb cu vreuna, ma chinui pana merg deja e altul pe ea, una buna vreau și eu atat, una. Ajutor va rog, încep sa disper.

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Nu trebuia să îți pui numărul de telefon aici că o să te sune bezmeticii de aici sa îți facă farse.
Bun,o să vorbesc din proprie experiență.
Asta vara eram cu un prieten la terasa și mi-a picat cu tronc o chelneriță de acolo. Dupa o ora m-am dus la ea,i-am zis că e foarte frumoasa și i-am cerut un IG,numar de telefon că se ne mai vedem și cu alta ocazie.
Fata m-a refuzat dar a și zâmbit în același timp,asta a fost prima data la mine.
Referitor la tine,dacă ești într-un pub,club și it place de o fata numeri până la trei in minte,te duci la fata respectiva, te prezinți, îi zici că îți este simpatica, îi faci un compliment și îi ceri un număr de telefon sau Instagram ca să menții legătură cu ea și apoi găsești ceva in mod spontan să vorbești cu ea.
De asemenea trebuie sa fii spontan, energic și să emani energie pozitivă.
După ce abordezi prima fata automat o să spargi gheata și o să abordezi și alte fete in viitor.

| Flavyuseduard explică:

Și n am cu cine ieșii, nici cu colegii de lucru nimic, nu am cu cine.