| 2Eduard2 a întrebat:

Salut, Edi sunt, am aproape 23 de ani. Sper sa ma ajutați, nu vreau comentarii urate. Sunt singur în Timisoara din asta vara. Nu am pe nimeni, venisem prin cineva dar acea persoana a ieșit din peisaj ca să zic asa. Nu am chiar pe nimeni, 0, nada. Arat ok merg la sala, ma imbrac bine, am o masina ok, nu se pune problema. Dar nu mai pot psihic. Sunt refuzat maxim, vreau și eu prieteni sa ies sa rad sa nu mai beau cafeaua singur, sa ies în club etc. Și fetele ma resping, pur și simplu nu pot combina niciuna, vb foarte ok cu ele etc, nici dacă merg în club nu reușesc nici dacă beau nici dacă nu beau, tot rezultatul ala îl am adica 0. Nu mai pot psihic, vad cum trec zilele prin fata ochilor și nu-i ok, vreau și eu sa ma simt bine la vârsta asta, nu vreau sa exagerez dar sa simt puțin ca am 23 de ani, va rog ajutați-ma.

13 răspunsuri:
| ClauKiko69 a răspuns:

Salut sunt băiat ai vrea sa vorbim?

| 2Eduard2 explică (pentru ClauKiko69):

Da, scrie mi pe wapp

| Violleta2022 a răspuns:

Refuzul maxim inseamna ca tu faci ceva gresit sau urat cand le vorbesti fetelor, ori te imbraci prost, rupt, ori esti micut de statura, ori imbracat necorespunzator, ori iti miroase gurita, ori ai un vocabular neadecvat samd.
Noi nu te putem evalua fiindca nu te cunoastem nici fizic si nici comportamnetal, deci nu am outea sa-ti spunem ce este gresit cu tine, sau ce faci gresit de esti intotdeauna refuzat, dar cu siguranta este ceva rau, ca numai asa se explica refzul maxim/total al fetelor.

Sala si masina sunt chestii care nu conteaza, nici macar nu trebuiesc mentionate fetelor, fiindca nu vei fi ales niciodata dupa aceste criterii, ca nu tin loc de creier, personalitate sau caracter.

Tu esti cel care trebuie sa impresionezi o fata, prin prezentarea pe care ti-o faci singur: tunsoare, ras/barbiierit, prospat imbaiat, haine curate si adecvate, preferabil imbracat clasic, fara trening, fara blugi rupti, largi ori in vine, fara tenisi in picioare, fara par nespalat sau ras in cap.
Vocabularul trebuie sa fie respectuos si frumos, fara vulgaritati, fara jargon, fara impus ceva.

| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Singuratatea e nasoala mai ales la varsta tineretii.
Dar trebuie sa te obisnuiesti cu ea pentru ca te caleste si te poate face mai puternic.
Legat de fete si prieteni, cred ca nu te invarti in medii potrivite tie, prin urmare nu gasesti oameni cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda.
Incearca sa umbli in medii potrivite tie si poate asa gasesti o iubita sau un grup de prieteni.Gandeste-te ce pasiuni si hobbiuri ai si gaseste oameni de teapa ta.
Dar in orice caz sa te ingrijesti si tu cat poti de bine, adica sa fii spalat, sa fii imbracat frumos si sa vorbesti intr-un mod normal fara sa proliferezi cuvinte obscene.E vorba de a avea o imagine cat mai atractiva pentru toti oamenii din jurul tau.
Si cand te duci la club incearca sa nu mai bei foarte mult ca sa nu te imbeti si ca sa nu te faci de ras.
De asemenea sa nu incerci sa fii altcineva decat cine esti tu in realitate.
Pentru a combate efectele negative ale singuratatii iti recomand pe langa sala sa te mai plimbi cu bicicleta si sa explorezi diferite zone in orasul tau.Totodata iti mai sugerez sa mai calatoresti si in alte orașe în apropiere de Timisoara cand esti liber de la munca.

| 2Eduard2 explică (pentru Violleta2022):

Am tot pus la punct, nu stiu ce ar putea fi rau

| 2Eduard2 explică (pentru LordCristobal):

Men, mi s satul de mers și umblat singur! Voi nu vedeți cât de grava e situația, am ajuns la disperare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da le ma in colo de femei, ce crezi ca asta e o mare bucurie ca ai azi una maine alta? Gasaste ti tu un hobyy si daca ele te vor plăcea ca om vin ele, daca nu nu, poti sa arati tu super daca ele nu te doresc degeaba cauti tu prietenia lor, vei fi respins, fa ti lumea ta si da le in colo de arogante fițoase si smechere, fetele din zilele noastre numai sunt deloc interesate de maritiș de iubire de copii, ele vor bani distractii, cluburi si nimic ele nu vor obligatii soț copii servici, ele nu toate sunt lenese care nu fac nimic toata ziua face mama lor mincare si le spala, ele au ajuns la 30-40 de ani cu fițe pe cap unele sunt virgine ca il asteapta pe făt frumos sa le ia pe ele urîtele naibii.

| 2Eduard2 explică (pentru anonim_4396):

Men, nu mi trebuie nevasta acum, vreau cât de multe se poate, cat mai multe, cu tot riscul

| Mayhem666 a răspuns:

Iti miros disperarea tocmai de acolo din Timisoara...

| Violleta2022 a răspuns (pentru 2Eduard2):

Inseamna ca nu ai pus ce era mai important la punct, odata ce chiar toate fetele te refuza, ceva ce tu nu-ti dai seama de ce fetele fug, ceva ce faci sau cum te prezinti fiind incorect ori urat.

Din pacate noi nu te puteam ajuta deloc aici, fiindca nu avem o poza cu tine, nu stim ce inaltime ai, ce greutate, ce imbracaminte porti samd.

| CleanHeart a răspuns:

Tu trebuie sa te ajuți, un sfat de aici doar îți ridică moralul, tu singur ai nevoie sa lucrezi la tine încât să știi să cucerești o fata și dacă îți dorești găsești o cale, bafta.

| 2Eduard2 explică (pentru CleanHeart):

De luni bune tot lucrez la mine și nici un gram de progres

| CleanHeart a răspuns (pentru 2Eduard2):

Avem nevoie de ani, nu de luni