anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut. Eram un pic amețit și am făcut sex neprotejat cu o prostituată. A zis că par o persoană serioasă și acceptă sex fără prezervativ. Oare care ar fi riscul în privința bolilor pe care le-aș putea contacta? Ce teste ar trebui să-mi fac?

8 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Si cu ptezervstiv ai 20 % sanse sa iei bolile pe care eventual le are, daramite fara.Ar trebui sa iti faci analize de sange in privinta BTS.Ai fi mai fericit daca ti-ai cere iertare Creatorului pentru ce a fost si pe viitor ai face sex doar dupa casatorie.

Răspuns utilizator avertizat
| Superior a răspuns:

Uite cum zic eu...
Vorbeste cu un doctor, nu cu amatorii de pe TPU, asta ca sfat pentru viitorul tau.
Daca vrei putina alinare...si analizand situatia realist...
Riscul eu spun ca ar fi minim caci nu suntem chiar un popor asa de contagiosi...
Dar daca tipa a acceptat fara prezervativ, ceva imi spune ca nu ai fi primul tip caruia i-a facut asa favoare...
Si inainte de buldozerul tau, poate ca a venit altul mai batran si ruginit... si poate a lasat ceva acolo...
Stii, rugina mananca repede fierul si e contagios.

| ionur a răspuns:

Ce se asemena se adună.

Nu mai dați vina pe băutură. Când va desfaceți craci nu băutură de e vina o vreți.

| LonelyGuy07 a răspuns:

Teste de HIV se fac, poti lua din farmacii

| RecKinul a răspuns (pentru LonelyGuy07):

Așa simplu se pot efectua testele de HIV. Se găsesc în farmacii? După cât timp se fac testele de HIV?

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru RecKinul):

Nu stiu sa iti zic eu n-am avut experiente din astea, asteapta poate iti raspund unii la intrebare sau de un val de critici de la pzd e ca esti o carpa ca te-ai dus la asa ceva! poate iti mai raspund ai altii

| Micualexandreistefan2121kalu a răspuns:

Mai bine veneai la mine insta-ul meu este kacea_426 si pe snap la fel daca vrei sa ne intalnim.