Doar daca ai tehnica, fiindca 5 minute de sex este o mare dezamagire pentru o fata.
In ce priveste masurarea penisului, se face cu rigla PESTE penis, nu dedesubt.
Evident este ca nu ti-ai inceput viata sexuala si nu esti atat de dotat pe cat spui, odata ce ai pus o asemenea intrebare.
Păi cât vrei să dureze 4 ore )de unde atât roagăte să ne țină si 2 minute vrei multă p***tu
Sunt femeia adulta, cu destula experinta in ale sexului.
Probabil ca esti tare micut, daca pentru tine 2 minute inseamna mult, si probabil te referi la masturbare, care NU inseamna sex!
Ca sa duci o femeie la orgasm vaginal nu ai nevoie doar de un penis adevarat (de o anumita masura si grosime) ci si de tehnica si experinta, fiindca organsmul feminin se obtine dupa un preludiu buns si cel putin 10-15 minute de sex intens.
Dar toate la timpul lor!
tu ia-o intai cu igiena cuculetului, invatatnd sa-l speli zilnic cu apa calda si sapun, atat pe afara cat si prin faldurile lui, eliminand secretiile lui.
Descopera masturbarea si fa-o cu moderatie, ca devine obsesie si este rea pentru mai tarziu, cand te vei scapa pe tine (ejaculare precoce), in primele secunde cand esti cu o fata.
Păi am 18 ani si nu mi-am inceput viata sexuală cum să fac să țin mult o partidă că dacă ma masturbez in cateva secunde iese ce sa fac să duc o partidă si masturbarea slabeste?
In primul rand va trebuii sa eviti a mai avea masturbare excesiva, ca comportamentul si instinctele tale sa se potoleasca. O masturbare de 2-3 pe SAPTAMANA sunt sufieciente.
Cu timpul iti vei putea controla si perioada de erectie, dar toate la timpul lor, cand iti vei incepe viata sexuala.
Sa-ti spun un lucru, pentru o femeie este importanta calitatea sexului si orgasmul vaginal, nu cate numere de sex face.
Daca tu ejaculezi asta nu inseamna ca fata este satisfacuta, fiindca noi nu simtim ce simte penisul tau, avand nevoie de mai mult timp, ca penisul sa atinga anumite puncte erogene, in pereti vaginali, sa-i excite si sa duca femeia la orgasm.
Din pacate, pentru fete, sexul de 5 minute este apa de ploaie, care le lasa complet nesatisfacuta, ca si cum te-ai excita la maxim si nu poti sa te termini.
Draga anastasia, viața mea sexulala nu te priveste pe tine, asta doar daca nu vrei sa faci parte din ea..., plus ca marturisesc ca la primul numar nu ma tine chiar asa mult maxim 40 de minute, dar nu se compara cu 5, sau cate ai spus tu, intrebarea era strict legata despre parerea oamenilor asupra penisului meu
Taman te-ai dat de gol aici, deoarece in primul tau topic pe acest forum, intrebai daca poti sa satisfaci o fata cu un asemenea penis. Asadar, tu nici macar 1 partida sexuala nu ai avut pana acum si acum fiind virgin inca virgin.
Inca ceva, vezi ca pensiul se masoara cu rigla PESTE el, nu dedebut, de la anus.
Fii sincer si modest, spunand intotdeauna adevarul ca risti sa te faci de rusine, ca acum, in povestea de aici, cand ai uitat ce ai declarat acum 3 zile.
https://www.tpu.ro/......isfacerea/
Dami fbul tau, sau insta, ca sa iti arat ce pot? fara gluma
Mutubal întreabă: