| MariusApostol3213 a întrebat:

Este normal ca atunci cand tragi de pielea de pe cap(preput) sa te doara? Si cam cat de tare poti sa o tragi? Mentionez ca am 13 aproape 14 ani.Va rog fara raspunsuri jignitoare!

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Salut! nu este normal sa doara, ar trebui sa mergi la medic, sa ai fimoza. Trebuie sa fie capul/glandul complet decalotat, cu pielea trasa complet in jos. Du-te linistit la medic, se rezolva simplu de tot, si nu o sa mai ai nici o problema, daca nu e altceva, si tu ai descris corect tot!

| LoloSkate a răspuns:

Baiete. Am o solutie pentru tine : Nu te mai trage de preput. :?

| ywar a răspuns:

Pe la 17-18 ani o sa te doara/usture ami putin. Da, e ok sa tragi de pielea aceea, in acest fel putandu-te spala. E ok ca pielea aceea sa fie periodic trasa pentru a evita in acest fel necazurile mai tarziu. Multa sanatate.

| vocea a răspuns:

Pai depinde cat este de elstica la varsta ta nu prea este de acum in incolo va fi din ce in ce mai elastica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu grabi, nimic.ai rabdare sa mai cresti.se va decalota singura si durerea va trece de la sine. daca fortezi, in doua saptamani, puta ta se va usca si va cadea singura.

| Titanos a răspuns:

Nu te forta, totul trebuie sa vina natural. Nici eu la varsta ta nu puteam face asta fara sa ma doara.