Mai taie din ea daca nu-ti place.
Nu nu e normal, decat daca ai luat steroizi, sau daca ai vreo problema hormonala, dar sa ai 18cm la doar 13 ani, e anormal.
Este normal sa visezi la varsta ta si este bine ca faci asta, o sa ajungi tu si la 18 cm daca esti cuminte.Eu imi rezerv dreptul sa am dubii si sa-ti cer dovezi pentru afirmatia(din intrebarea) ta.Asa ca fii mai serios si mai taie din glume.Cu noi nu-ti merge.
Bafta si-o anunta-ne daca te-am deranjat cu ceva.
P.S. Din cer ploua cu bomboane.
Doamne ce imi mai place cand vad un cocos infuriat asa ca tine care vrea sa dea si el un comentariu care sa para inteligent si ironic . frate e vina mea k voi sunteti niste copi crescuti in pf care nu ati stiut ce inseamna viata de cartier eu nu mai sunt virgin de pe la 12 ani... cred ca u cand aveai varsta mea nici nu stiai ce inseamna ala sex
Furios... vai! De ce? Eu sunt chiar foarte calm.
Si ca sa-ti mai dau niste detalii, eu nu am trait o viata de cartier, nu stiu cu ce se mananca chestiile astea si asta pentru ca eu am crescut la tara pana in clasa a 6-a, am fost invatat cu greul, am invatat cat de grea este viata mai ales pentru ca am fost o familie saraca si cel mai important una destramata.Asa ca viata mea nu a fost roz deci nu am crescut in puf cum insinuezi asa ca nu veni tu sa-mi spui mie ce inseamna viata de cartier pentru ca aia nu este viata adevarata, si inca ceva am sa-ti pun si eu intrebare.Ai muncit vreodata cu sau pentru parinti, i-ai ajutat cu ceva, ai avut unele divergente in viata de tot spui ca esti patit sau experimentat sau invatat cu greul?
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: