Ar fi bine sa o ajuti si sa ii fii apropiat poate ea va observa asta si se va atasa de tine si cu ajutorul tau il va uita pe acel baiat. Doar trebuie sa ai rabdare sa vezi cum decurg lucrurile. Succes!☺
Buna. deocamdata sa ii fii aproape, sa comunici cu ea, sa o ajuti sa treaca peste faza cu baiatul ala si apoi dupa o perioada daca vezi ca ea nu observa faptul ca tu ii esti alaturi la greu, vorbeste cu ea deschis despre sentimentele tale. spune-i ce simti si nu te mai gandi la un refuz, cum au zis si ceilalti fete mai sunt asa ca nu se merita sa pierzi timpul dupa o persoana care nici macar nu observa ce faci pentru ea...asta e parerea mea, acum tu decizi ce vrei sa faci mai departe, dar gandeste-te ca in loc sa gasesti pe altcineva tu iti pierzi timpul cu o persoana care, din cate zici tu, are ochi doar pentrul baiatul ala.
daca te ajuta cu ceva, si eu sunt fata si inainte aproape ca ma rugam de fostul sa se impace cu mine, il tot cautam, asta pana un altul m-a bagat in seama si incet incet m-am obisnuit cu el, cu prezenta lui, si eu ii vorbeam de fostul si el nu zicea nimic desi il deranja asta, si acum sunt cu el de vreo 6 luni. si 2 luni a stat si a tot insistat sa stea cu mine in timp ce eu ca o proasta ma gandeam tot la fostul.
scuze, daca te-am deranjat cu povestioara mea dar am vrut doar sa iti zic ca poate, cine stie, asa o sa fie si la tine... insa mai bine vorbeste cu ea, spune-i ce simti. si inainte sa vorbesti cu ea, incearca sa ii explici ca baiatul ala nu vrea sa auda de ea, ca nu se merita sa piarda timpul oftand dupa ala.
sper ca te-am ajutat. pa pa.
Salut.
Pe moment, tot ce trebuie să faci este să o ajuţi cât poţi de mult, evitând subiectul cu băiatul ăla pe care ea îl place. În timp, dacă tu vei fi lângă ea va vedea asta în cele din urmă şi poate vei avea o şansă. Tu doar să fii bun şi să ai grijă. Dar, asigură-te că nu este o fată cu două feţe. Şi încă ceva, cu timiditatea nu faci nimic. Pur şi simplu, când simţi că este momentul potrivit şi sunteţi afară ia-o într-o parte şi spune-i ce simţi. E simplu, o spui fără să îţi fie frică de un refuz. Fete mai sunt, nu vei sta după respectiva atât amar de vreme, înţelegi? Fă ce simţi, fă ce trebuie.