anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,este o fata care o plac foarte mult, stiu sigur ca acum 3 ani ea ma placea pe mine,insa eu nu o bagam in seama,insa acum nu o pot scoate din minte,imi place foarte mult de ea,insa a fost intrebata de altii daca ii place de mine,acum recent,si ea a zis ca nu,insa se comporta diferit cu mine,fata de ceilalti,ii place sa discute cu mine,sa imi povesteasca,dar suntem si prieteni foarte apropiati,si nu stiu ce crede ea despre mine,sunt un prieten foarte bun sau inca ii place de mine? Ce sa fac? Ma cam tem sa o intreb,deoarece nu imi plac refuzurile si nu as vrea sa ma fac de ras,pentru ca ea este o fata speciala,multi vor sa se bage cu ea dar ea sta singura,oare asteapta sa ii zic ceva? si a venit vorba asta:,,crezi ca baiatul ar trebui sa faca primul pas?" si ea a zis ca da,i se pare normal, dar nu era vorba despre mine., a fost o discutie dintre 2 fete. Oare ce sa fac?

3 răspunsuri:
| FollowTheLight a răspuns:

Pai nu prea ai cum sa iti dai seama daca te mai place..Ar trebui in primul rand sa observi daca flirteaza cu tine sau nu happy Daca iti zambeste, se uita mai lung la tine sau devine rusinoasa cand vorbiti e posibil sa te placa. Daca nu, probabil te vede ca un prieten si doar atat. Si daca un prieten de-al baiatului pe care il plac m-ar intreba daca il plac pe prietenul lui, si eu as spune nu, chiar daca il plac. Nu imi place sa ma combine cineva, ma pot descurca si sigura. Daca observi ca flirteaza cu tine eu zic sa faci un prim pas. happy Incearca, nu ai ce pierde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iulian...incercarea moarte nu are! Decat sa stai sa te intrebi, mai bine ai curaj si fa primul pas.Altfel,risti sa o vezi cu alt baiat.Mult noroc.

| yulyan32 a răspuns:

Aha...multumesc tuturor, voi incerca curand