| BananaSuparata a întrebat:

Salut, este o fata de care imi place foarte mult si mi-e frica sa vb cu ea. Ea arata mult mai bine si recunosc ca eu nu sunt cel mai frumos baiat.Arat asa si asa.Cum as putea sa vb cu ea? dati-mi metode.Nu am id de mess sau altele...Ms anticipat.

Răspuns Câştigător
| LeuTz a răspuns:

Vai sa nu asculti prostiile filfizoanelor ca nu se uita cum arati.Conteaza si cum arati intr-o anumita masura poate chiar cea mai mare ca o tipa ii place la inceput cum arati si nu "sufletul si personalitea".Fii amuzant dar nu clovn si baga-te in seama cu ea, fii rautacios cu ea, glumeste cu ea.Ea dupa aceea va observa (daca o duce capusorul) ca ii dai atentie si se va intreba daca ii place de tine. Acum nu e momentu sa ejaculezi de fericire si sa ii spui "Vai da te iubesc de multa vreme" ci trebuie sa o tii pe jar.Intr-o zi acorda-i atentie, alta zi nu si tot asa.Succes

2 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Ai putea vorbi cu gura! Îi spui cu gura, (că oamenii nu vorbesc cu urechile). Și vezi ce îți răspunde! Dar te gândești ce vorbești cu ea, să nu îi spui prostii, și să râdă ea de tine În Ardeal se spune ca bărbatul trebuie să fie mai fain decât Dracu. Nu ai cum sa fii mai urât, decât Dracu, nu mai venii, cu tâmpenii. O femeie care are și creier face o medie intre aspect și restul calităților și defectelor. Nu mai îmi spune mie, prostii. Nu văd nici un motiv să îți pierzi încrederea în tine.

| EyesSad17 a răspuns:

In primul rand fetele nu se uite la fizic si depinde ce gen de fata e
In adoilea rand iti trebuie tupeu si sa ii spui in fata
daca nu poti din cauza emotilor incerca prin messul lu prietenul tau cel mai bun sau daca ai un talent la muzica la dans la desen folosestete de ele si nu uita sa ai privirea aia sensibila acum nu stiu ce gen de fata este ea sper ca te am lamurit si succes la fete ^_^