anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,este o fata in liceu, care imi zâmbește, imi face cu mana si odată când mergeam la laborator eram cu niste prieteni la usa si ea a venit cu niste prietene incercand sa intre in liceu, cei doi prieteni ai mei au iesit pe usa in viteza, dar eu m-am oprit pentru a le lasă sa treacă(nu ca sunt mare gentleman) si am auzit-o cum a spus:"s-a oprit doar băiatul ala drăguț".

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

E clar de la o posta ca fata te place.Prin faptul ca iti zambeste,iti face cu mana e un semn clar ca te place si asteapta sa faci primul pas.
Cand o mai vezi la scoala, te duci la ea, te prezinti, ii spui ca iti place cum ti-a zambit, ii faci un compliment apoi o inviti la un suc in oras.

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Mai priveste-o, mai zambeste-i, mai cauta sa fii in jurul ei in pauze... poate ca ii placi.
happy

| RAY a răspuns:

Deja te gândești la vaginul ei, tip drăguț pentru fete înseamnă fraierul ăla de care ne plictisim nu la care îi oferim vaginul nostru, dar poți încerca, vei vedea daca am dreptate sau nu, nu fii prietenul fetelor, trăim intr o lume de fetițe masculine plângăcioase sau care îți pierd timpul cu unele cu drame, tu nu sta și invita fata in oraș

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și ce aștepți, ieșirea la pensie?

| Anonimhack35 a răspuns (pentru sadrian46):

Amuzant,dar va mulțumesc tuturor pentru raspunsuri

| Sistemulxxl a răspuns:

Profita. Mergi la ea si pride-o de mana. Da-ti intalnire cu ea si sarut-o dupa care expuner-i cat de grozav esti si ce viitor urmeaza sa aiba cu tine.

| Kakashihatake690 a răspuns:

Nu ti rata șansă, încearcă sa începi cu chestii mici, conversații apoi trece la chestii mai personale cum ar fi un trandafir, o ciocolata