Adica ai penisul un cub sa inteleg esti tare de tot.Penis de 15 cm grosime, wow eu cred ca nici calul nu are scula asa de groasa.
Ma masoara odata, poate visai cand masurai, ori poate ai masurat cu metru martian
O scula trebuie sa fie 4-6 cm in grosime, 15 deja nici nu ai unde o baga
Ca lungime da este mic 15 cm este u penis mic, mediu este undeva la 16-18cm, iar mare este peste 19 cm.
Ce conteaza si multi nu stiu, nici femeile chiar nu stiu cele mai multe de ce nu se simt ele satisfacute uneori, este grosimea, aia conteaza foarte mult, cu cit mai gros cu atit mai bun, dar nici de 15 cit zici tu, adica umbli cu cubul in pantaloni
Dar stiu ce greseala ai facut tu, confunzi circumferinta cu diametru cu grosimea.
Grosimea este diametru a ceva, in cazul asta a sculei. Diametru nu se masoara de jur imprejur, aia este circumferinta, este lungimea cercului, deci nu aia trebuie sa masori.
Desi si cunoscind circumferinta, poti afla diametru, incazul tau 15cm circumferinta, impartit la 3.14 ai o scula de 4. 78cm in grosime, este in regula zic eu, vezi si tu ce spun fetele, poate ca vor 5-6 groasa, ori mai mult, aia nu stiu.
Gandeste ca 15 cm grosime este mai mare ca teava unui tun de 10 cm sau de 100 mm aia deja este racheta intercontinetala
Omule, taci.
Daca spune ca atata are, te trezesti tu sa-i spui ce are in pantaloni!
El a msaurat circumferinta nu grosimea, deci nu se refera la grosime, la diametru se refera de jur impreujur pricepi? Circumferinta este lungimea de jur imprejur, adica daca tu ai o curea, sa spune ca este fixa exacta la pantaloni ok? O dai jos si masori, aia inseamna circumferinta.
Cind masori grosimea sau diametrul atunci masori distanta de la ora 12 si ora 6 la un ceas, asta asa ca si exemplu.
Grosimea este mult mai mica decat circumferinta, deci nu exista scula de fgrosiema asta de 15 cm, cum am spus si teava unui tun de ala normal are 10 cm in diametru, cum sa aiba el scula asa de groasa, tu iti imaginezi ce ar inseamna asta? Ar avea ascula cit piciorul de gros cit pulpa de la picior
"Alex05012024: 15 cm marime si 15 cm grosime vi se mare un penis mic"
Pentru un răspuns precis, introdu in formulă inălțimea, masa, diametrul și densitatea specifică. Apoi trebuie să aplici coeficientul hall pentru un rezultat exact. Ia și aplică asta:
RH=(1/e) [(pµ2p– nµ2n)/(pµp+ nµn)2]⋅[/2]
Pt toti baietii care isi doresc de 20cm:
NU poti folosi asa o scula. De ce? Pt ca iti ranesti partenera.
Trebuie sa ai in permanenta grija sa nu mergi pana la capat.
Asta e ideea voastra de sex ideal? Nu prea cred.
Mie mi se pare mediu în ceea ce privește lungimea și mare în ceea ce privește grosimea. Ai un penis gros. Lungimea medie a penisului în România este de 12-13 cm, al tău este peste medie.
Dacă pe al tău îl consideri mic, ce să mai zic de al meu, care e și mai scurt și mai subțire…
Esti bine proportionat
Te-ai lamurit ca esti bine?