Absolut! Spermatozoizii raman pe uretra si la exteriorul penisului, asa ca sansele sa ramana gravida sunt extrem de mari.
Ceea ce nu mereu inseamna un lucru rau. Nu-l mai speriati. Merita respectul nostru si doar pentru simplul fapt ca se ingrijoreaza. Sunt multi, chiar si pe TPU, de va ingroziti daca vedeti cum gandesc.
Unul e chiar aici, si oricat m-as chinui sa-i explic, nu pricepe idiotu`
http://www.TPU.ro/......nsuri-gen/
Am vazut intrebarea. e un tampit. da tot respectul pentru ca se ingrijoreaza dar trebuie sa aiba grija... asta e poate nu a stiut, dar fiecare greseste
De ce in 14 zile, un test de sarcina se poate face dupa 48 de ore! Bineinteles ca poate sa ramana sperma " pe teava ". dar in rare cazuri. Sa fie cu noro, mult succes, si data viitoare foloseste prezervativul si tura a doua :*
Sansele sunt chiar foarte mari. Acum intrebarea mea logica este de ce prima oara ati folosit prezervativ si a doua oara nu? Chiar nu pot sa-mi explic asta.
Exista posibilitatea de a ramane,desi spermatozioizi nu rezista mult, fara spalarea organelor genitale s-ar putea sa existe, sa faca un test de sarcina in 14 zile. bfta
Sinx a doua oara nu am mai avut prezervativ si la mijloc au fost si 2 sticle de vin si uite asa amandoi ne-am lasat dusi de val si am facut-o fara. Abh raspunsul tau ma sperie ingrozitor de rau dar cred ca e cel mai aproape de situatia de fata, insa totusi sper sa nu o fi lasat nimic in urma. Si data viitoare ori renunt la femei ori la vin ...sau sunt mai atent
E de inteles... cand te ia valul cu greu te poti stapani. Cel mai bun lucru pe care il poti face tu e sa ii fi alaturi si sa o intelegi orice ar face vis-a-vis de situatia asta. Cel mai bine e sa isi ia un test de sarcina. Nu costa o avere. Iti mai zic inca o data. Sprijin-o moral si incerca sa o linistesti si sa ii zici ca o sa fie bine. Se poate rezolva.
Curiozitațibărbați întreabă: