anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este un set de intrebari care se adreseaza mai mult baietilor.
1. Ce conteaza pentru voi la o femeie? De ce?
2. Conform expresiei,,Fata visurilor mele" pentru cei care aveti prietena, prietena voastra este chiar fata visurilor, cea dorita in mintea voastra? Pun aceasta intrebare deoarece cred, sunt convins ca de multe ori, când ne dorim ceva, avem/primim altceva; de exemplu cred ca majoritatea barbatilor ne dorim o femeie frumoasa fizic, bine facuta, etc pe când acolo viata, destinul ne ofera altceva adica o femeie (nu vreau sa jignesc in perioada asta fetele, dar asta e adevarul) mai putin frumoasa fizic dar frumoasa spiritual, adica o femeie,,moderata".
Pentru mine e chiar un subiect interesant, fac o adevarata,,filosofie" din acest subiect : frumusetea fizica, frumusetea unei femei. Sincer cateodata as vrea sa scap de acest tip de,,filosofeala", idei poate gresite. Parerea mea este ca ar trebui sa nu ma mai preocupe acest aspect,, frumusetea fizica" si sa accept ceea ce imi daruieste viata, destinul. Cred ca pana la urma frumusetea o vede fiecare in felul sau, despre persoana X unii pot sa spuna ca e frumoasa, iar altii nu. La fel ca si alte lucruri, nici dragostea, formarea unei relatii nu este usoara

3 răspunsuri:
| OMFGConrad a răspuns:

Da.
Da.
Problema ta este că nu ai destul încredere în tine.

| ElPocho a răspuns:

Caracterul conteaza cel mai mult, degeaba iti cauti o fata superba daca nu stie cum sa se comporte si vorbeste sau se vede cu altii 10 pe langa tine, daca fata te face sa te simti bine si-ti face placere sa-ti petreci timpul cu ea este tot ce conteaza! happy

| vlad234158 a răspuns:

Pai adevarul este ca barbatii ca noi cauta aventura cand barbatul si-a gasit aventuriera nu mai conteaza cum arata cine este si ce face.O iubim asa cum este