Stiiesti aproape exact ca mine.Iti spun aveam si eu aceeasi problema la fel ca tine.Eu am rezolvat-o in felul urmator.Am intrebat-o numarul ei de telefon, iar intr-o zi am sunat-o si i-am zis daca sa ne intalnim numai noi 2 in parc(aveam noroc ca nu avea ce face). Deci ne-am intilnit si am intrebat-o ceea ce inca nu am intrebat-o, vreau sa-ti zic ca noi doi ne-am asezat pe scaun si atunci i-am zis ca ne cunoaste de mult timp si vreau ca noi doi sa fim mai mult decit prieteni, eu nu stiu poate pentru tine e mai bine sa fim prieteni decit asa.Ei asta depinde de ceea ce iti va spune ea, mie depilda mi-a zis ca e de acord si pina acum ne intilnim.Eu vreau sa-ti zic ca poti sa iesi liber din friendzone daca iti doresti cu adevarat asta.SUCCES!
Nu inteleg dc toti cer sfaturi pe TPU, mes, la prieteni ai 2 posibilitati - 1 (esti timid) : spune-i unui prieten de al tau sa vb cu ea si sa te aduca in discutie si ea va zice ce simte pentru tine, 2 - treci la actiune si invit-o in oras la o prajitura
lucyaneya întreabă: