anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Este vorba de o fata,o vad mereu si glumim impreuna cu prietenii,cand ne uitam unul la altul ii zambesc si ea imi zambeste,mie imi place foarte mult de ea,dar seara cand intra pe mess,nu imi spune niciodata ce fac,imi raspunde doar daca o intreb eu ceva, si rade cand ii mai spun lucruri amuzante si imi zice si ea si tot asahee hee.Ea este cu 1an jumate mai mica decat mine.Eu cred ca arat binisor, am 1.73m si 70kg brunet.Voi ce credeti ma place sau nu sau e timida sa-mi vb pe mess?

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca te place dar masi cred ca e si foarte timida

| STEFANXxX a răspuns:

Stiibig grinesti aproape exact ca mine.Iti spun aveam si eu aceeasi problema la fel ca tine.Eu am rezolvat-o in felul urmator.Am intrebat-o numarul ei de telefon, iar intr-o zi am sunat-o si i-am zis daca sa ne intalnim numai noi 2 in parc(aveam noroc ca nu avea ce facelaughing). Deci ne-am intilnit si am intrebat-o ceea ce inca nu am intrebat-o, vreau sa-ti zic ca noi doi ne-am asezat pe scaun si atunci i-am zis ca ne cunoaste de mult timp si vreau ca noi doi sa fim mai mult decit prieteni, eu nu stiu poate pentru tine e mai bine sa fim prieteni decit asa.Ei asta depinde de ceea ce iti va spune ea, mie depilda mi-a zis ca e de acord si pina acum ne intilnim.Eu vreau sa-ti zic ca poti sa iesi liber din friendzone daca iti doresti cu adevarat asta.SUCCES!winking

| vladusx a răspuns:

Nu inteleg dc toti cer sfaturi pe TPU, mes, la prieteni ai 2 posibilitati - 1 (esti timid) : spune-i unui prieten de al tau sa vb cu ea si sa te aduca in discutie si ea va zice ce simte pentru tine, 2 - treci la actiune si invit-o in oras la o prajitura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ori e timida, ori indiferenta, ori neinteresata.
Daca iti zambeste asta nu inseamna nimic. Doar nu vrei sa planga cand te vede.