| Georgiana582 a întrebat:

Salut.Este vorba de o fata pe care o plac si cred ca si ea ma place,suntem in acceasi clasa si stau in banca cu ea,o fac mereu sa rada, glumim mereu vorbim pe mess si ma considera cel mai de treaba din clasa.Problema e ca ea are prieten si par sa se iubeasca mult, el este cu 3 ani mai mare decat ea si e plecat mai mereu in alte tari si nu vine prea des in Romania, relatia lor are 4 luni, cat credeti ca o sa tina?

7 răspunsuri:
| WillWright a răspuns:

happy Daca se iubesc, lasa-i in pace!
Nu ar fi corect sa distrugi fericirea cuiva! happy

| neutrino a răspuns:

Nu stiu cat o sa tina relatia lor, dar sigur tu nu ai nici-o sansa.

| Dariiiii a răspuns:

Pai stii, iubirile adevarate se nasc din prietenii.:3 Daca stati in aceeasi banca si vorbiti si radeti impreuna destul de des, se poate spune ca sunteti prieteni, deci e un inceput bun.happy Si despre iubitul ei. nu ai de unde sa stii daca se iubesc sau nu, e usor sa spui "te iubesc" si sa saruti persoana si din asta se poate intelege ca se iubesc, cand de fapt se poate sa nu fie asa. Nu se stie cat va tine relatia lor, dar atata timp cat ei sunt impreuna, tu nu fi pesimist, continua sa fi din ce in ce mai apropiat de ea, iar ea poate va realiza ce simti pentru ea si va simti la fel, asta daca nu simte deja la fel.big grin Bafta.:*

| Stepfan a răspuns:

Cred ca nu mult. In general relatiile la distanta nu prea tin. Depinde in ce clasa sunteti, acum, nu stiu.
Ok, pai ori si ea simte o atractie pentru tine, ori vrea sa fiti doar prieteni si asta e modul ei de a se purta. Poti vorbi cu ea mai mult timp, poate se adevereste ceea ce crezi. Nu incepe sa te atasezi, s-ar putea sa nu se intample nimic.
Noroc.

| Delillah a răspuns:

NU stiu, dar stiu ca poti sa te apropii mult mai mult de ea participand la activitati comune si impartasind aceleasi sentimente. :* bafta!

| alexandra2078 a răspuns:

Acum depinde, cat va dura relatia lor, dar cu cat vei sta mai mult cu ea, cu atat te va simpatiza mai mult, si cine stie... laughing

| Iepan_Sebastian_1992 a răspuns:

Pai ai putea face altceva... Ai putea s-o scoti la un film, un suc etc. Sa te apropi cat mai mult de ea si cand crezi ca o sa fie momentul o saruti si daca si ea te place totul va veni de la sine!