anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu-17, el-16, ne trimiteam mesaje frumoase,ne sustineam moral reciproc,ne faceam complimente,ne zambeam reciproc, el le-a povestit tuturor prietenilor/amicilor ca ma place(prietenii lui nu prea au fost de acord, dar el s-a cam certat cu ei pe tema aceasta)

A venit vara...in vara el a petrecut cam tot timpul alaturi de prietenii lui si nu mi-a mai raspuns la telefon(hai sa zicem...ca nu avea credit), eu mi-am gasit un job unde am muncit pe rupte si i-am sters numarul de telefon(pentru ca m-am suparat pe ignorarea lui)

A inceput din nou scoala... timp de cateva luni contactul vizual a fost pe 0, el nu mai iesea din clasa si daca o facea era scurt si neinsotit.S o singura data ne-am intalnit intamplator in oras inainte de vacanta si privirea lui era alta,nu mai era blanda, dragastoasa si zambetul lui inocent disparuse, era atat de diferit.Acum avea un zambet fortat si o privire de otel.

O alta data cand ieseam de la scoala, era el in fata cu un amic de al sau care i-a spsus ceva si el s-a intors, m-a privit lung si a plecat.

O alta data tot amicul acela al sau, cand am iesit de la scoala si ma incheiam la geaca in fata scolii s-a oprit pentru cateva momente buneee si se tot uita la mine...pana la un moment dat cand le-a spus celorlati "hai sa mergem" si au plecat toti amicii aia ai sai, ce situatie!

A venit vacanta, inainte de sarbatori atat eu, cat si el eram cu familia la cumparaturi si dintr-o coincidenta stranie ne-am intalnit in acelasi magazin si el m-a salutat extrem de prietenos.Ce ciudat...nu a m-ai facut asta atat de mult timp.In schmb vocea lui nu mai avea si alte nuante, era atat de prietenoasa ca cea a unui copil, nici nu semana cu vocea calda de demult.Privirea lui din nou era atenta, impunatoare, dar de otel si zambetul disparut.

Voi ce a-ti crede in locul meu? Eu cred ca pentru el, prietenii au o mai mare valoare decat fetele.Asa ca s-a pierdut tot...

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu stiu daca prietenii sunt problema. Ceva s-a intamplat in timpul verii care a facut ca sentimentele lui sa dispara. Poate a simtit ca l-ai neglijat, sau poate ca si-a dat seama ca nu te place atat de mult cum a crezut. Nu te-a placut sufficient cat sa lupte pentru tine sa te pastreze.
Lasa-l in urma ta si ocupa-te de tine si de viata ta. Nu te mai gandi la el si fii deschisa daca se iveste ocazia altui prieten.

| anonim_4396 explică (pentru SkyPilot):

El a luptat pentru mine mai bine de jumatate de an...dar poate ai dreptate, e posibil ca actual sa nu ma mai placa.Adica spre deosebire de anul trecut nu mai sunt nici blonda, nu mai am nici parul lung, sunt tunsa baieteste(m-am tuns la sfarsitul verii), deci e posbil sa nu ma mai placa.

Hm.O data el era la cancelarie cu un amic si eu cu o prietena. Eu vorbeam cu amica mea, el s-a uitat de vreo 2 ori la mine si s-a dat dupa amicul lui(s-a pus lanaga el, desi initial era pe peretele opus).Nu stiu... Oare s-ar putea ca el de fapt sa creada ca eu nu-l plac si de aceea se comporta asa? Adica poate crede ca de fapt mie mi-a trecut si de aceea...
Hm. Uneori cand trec pe lanaga "ei", ei tot timpul il anunta ca sunt acolo.Ma gandesc ca pe de-o parte daca i-ar fi indiferent, de ce l-ar mai "tachina"/i-ar spune colegii despre mine. Nu stiu ce sa zic...si numarul lui de telefon oricum nu-l mai am.

Adevarul crud e ca eu mi-am facut prieten(la care nu am tinut) la servicu si am fost impreuna inclusiv pana de sarbatori, pana am inghitit ultima picatura si ne-am despratit.Baiatul de care imi placea mie nu avea cum sa afle deoarece "iubitu"era din alta localitate, ne intalneam in afara orasului. Oare e posibil sa fi aflat? Sau sa fi vazut un amic de-al sau si sa-i fi spus? Eu mi-am facut acest "iubit"ca sa uit de el si a functionat la inceput. Oare el e posibil sa fi "simtit acest lucru" ca l-am uitat.Am vrut sa-l uit pentru ca ma saturasem de atata ignorare din partea lui si am vrut sa gasesc pe cineva care sa ma iubeasca si sa ma pretuiasca.Dar "iubitu" a jucat un teatru marsav...el era doar interesat de sex si de el insusi.Si de aceea ne-am despartit.Ce ciudat, cum m-am despartit de "iubit"am inceput sa ma gandesc din nou la el... Uneori si in timpul relatiei ma gandeam ca daca ar fi fost cu el, ar fi fost altfel.

| Alexandr a răspuns:

Eu cred ca prietenii l-au convins sa te paraseasca...mai bine vorbesti cu el cand nu e cu prietenii!