Nu stiu daca prietenii sunt problema. Ceva s-a intamplat in timpul verii care a facut ca sentimentele lui sa dispara. Poate a simtit ca l-ai neglijat, sau poate ca si-a dat seama ca nu te place atat de mult cum a crezut. Nu te-a placut sufficient cat sa lupte pentru tine sa te pastreze.
Lasa-l in urma ta si ocupa-te de tine si de viata ta. Nu te mai gandi la el si fii deschisa daca se iveste ocazia altui prieten.
El a luptat pentru mine mai bine de jumatate de an...dar poate ai dreptate, e posibil ca actual sa nu ma mai placa.Adica spre deosebire de anul trecut nu mai sunt nici blonda, nu mai am nici parul lung, sunt tunsa baieteste(m-am tuns la sfarsitul verii), deci e posbil sa nu ma mai placa.
Hm.O data el era la cancelarie cu un amic si eu cu o prietena. Eu vorbeam cu amica mea, el s-a uitat de vreo 2 ori la mine si s-a dat dupa amicul lui(s-a pus lanaga el, desi initial era pe peretele opus).Nu stiu... Oare s-ar putea ca el de fapt sa creada ca eu nu-l plac si de aceea se comporta asa? Adica poate crede ca de fapt mie mi-a trecut si de aceea...
Hm. Uneori cand trec pe lanaga "ei", ei tot timpul il anunta ca sunt acolo.Ma gandesc ca pe de-o parte daca i-ar fi indiferent, de ce l-ar mai "tachina"/i-ar spune colegii despre mine. Nu stiu ce sa zic...si numarul lui de telefon oricum nu-l mai am.
Adevarul crud e ca eu mi-am facut prieten(la care nu am tinut) la servicu si am fost impreuna inclusiv pana de sarbatori, pana am inghitit ultima picatura si ne-am despratit.Baiatul de care imi placea mie nu avea cum sa afle deoarece "iubitu"era din alta localitate, ne intalneam in afara orasului. Oare e posibil sa fi aflat? Sau sa fi vazut un amic de-al sau si sa-i fi spus? Eu mi-am facut acest "iubit"ca sa uit de el si a functionat la inceput. Oare el e posibil sa fi "simtit acest lucru" ca l-am uitat.Am vrut sa-l uit pentru ca ma saturasem de atata ignorare din partea lui si am vrut sa gasesc pe cineva care sa ma iubeasca si sa ma pretuiasca.Dar "iubitu" a jucat un teatru marsav...el era doar interesat de sex si de el insusi.Si de aceea ne-am despartit.Ce ciudat, cum m-am despartit de "iubit"am inceput sa ma gandesc din nou la el... Uneori si in timpul relatiei ma gandeam ca daca ar fi fost cu el, ar fi fost altfel.
Eu cred ca prietenii l-au convins sa te paraseasca...mai bine vorbesti cu el cand nu e cu prietenii!
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: