Tati daca tu nu zici : cati ani ai, cat are fata, ce a facuta fata "ciudat" si etc ADICA detalii noi nu putem sa te ajutam pe tine... eu zic sa mai adaugi ceva la intrebarea ta si poate dupa te ajut si eu. Ciusss.
Misogin ti-a raspuns! Ar mai fi o cale sa afli:vorbeste mai mult cu ea(lucruri normale), cauta sa stai mai mult in jurul ei,iar daca ea iti raspunde cit de cit incurajator treci mai departe si-o inviti la un suc(un film,o plimbare, etc). Nu trebuie sa iei ca definitiv nici un refuz (se poate datora si surprinderii provocata de pasul tau).
Diferenta dintre baietii cu succes la fete si cei fara este ca unii sunt tupeisti(indrazneti) iar altii mai timizi.
Si renuntati la "moda" asta cu :"vrei sa te combini cu mine?"; o fata cuminte/timida va raspunde imediat NU, chiar daca nu crede nici ea in raspunsul dat.
Spune-i ca un prieten al tau o place la nebunie,si ca el nu indrazneste sa-i spuna, e cel mai usor mod de a gravita in jurul ei, asa ai ocazia sa-i transmiti dragostea in cel mai exemplar mod si sa te remarci in ochii ochii ei.scrie-i biletele ca si cum ar fi de la el si tu curierul,vezi daca-i plac,continua jocul cateva zile,o vei face curioasa sa stie cine e,fixeaza-le o intalnire, i-a un buchet de flori si du-te cu dumnezeu... spune-i ca ai fost tu de la inceput, oricum cred ca stia de fapt. bafta
AndrewTate7789 întreabă: