Vreau sa am ascultzi bine!
Sunt niste reguli de aur pentru a o atrage
1.Nu te rusina in fata ei...fi tare si arata ca esti dur
2.Fi mereu atent la ea cand vorbeste si acordai toata atentzia ta
3.Incearca mereu sa o ajutzi cand are nevoie
Cu astea trebuie ce vei descurca!
Un singur lucru ar mai fi ce ar trebui sa stii deja...Arata in privirea ta ca o placi si fa-o mereu sa se uite in ochii tai:*
Bafta...pup...BX
Salut la 11 ani ai chef de gagici? Vezi de școală mai întîi, lasă prostiile, ești mic pentru sex.
Pai, in general, fetele vor "fructul interzis", ca sa zic asa. Deci, nu mai vorbi asa de mult cu ea si vorbeste cu alta fata, si asa o sa isi dea seama ca te place. Depinde si de ea, dar cred ca o sa se intample asa cum cred eu. SUCCES!
Fetele, daca se indragostesc de un baiat incearca sa se dea pe langa el. Trebuie sa-i spui tu ce simti pentru ea. Nu fi timid si ai incredere in tine, nu da un sentiment de lasitate!
Salut.Incerca sa comunici mai mult cu ea, sa vezi ce ii place sa faca, ce aveti in comun, invit-o la un suc... spune-i ca este frumoasa, si ca tie iti place de ea. Vezi si tu ce iese pe urma . Bafta
Buna! eu am 10 ani si sunt fata si imi place de un baiat dar lui de alta Adryanna dar. asta nu conteaza! In fine sa revin la subiect : sti ce trebuie sa faci? Nu normal ca nu sti. voi baietii! Trebuie sa ii spui ca o placi si ea iti va scpune daca te place sau nu ( asta e firesc! )
Pai trebuie sai demonstrezi cat de mult o placi ba chiar sai faci o favoare nu stiu sa o ajuti cu ceva si la momentul dat trebuie sa-i spui ce simti pentru ea daca si ea te place o sa iti raspunda la fel daca nu asta e
Eu am 12 si sunt de 2 saptamani cu una...eu ca sa o fac sa ma placa am vb cu ea prin bilete vreo 2 zile la scoala...i-am zis ca-mi place look-ul ei, ca e frumoasa, am laudat-o pentru un 10 si m-am dat putin la ea in pauze.la adevar sau provocare am sarutat-o.mi-a spus ca i-a placut si de atunci suntem
AndrewTate7789 întreabă: