Buna!
Mai vine cu inca cineva pentru ca tu nu dai semne ca o placi, si ai nevoie sa fi doar tu cu ea.Invit-o iarasi!
Dar nu uita sa adaugi ''de data asta mi-ar place sa vi singura, am ceva sa-ti spun''.
Iar in timpul intalnirii, pe la jumatate, o prinzi de maini si-i marturisesti ca o placi.
Pana atunci o faci sa zambeasca, ii faci complimente si cam atat.
Succes!
Nu-i greu!
Trebuie doar sa-ti infrunti emotiile!
Pai daca e mai mare, ce vrei sa faci tu cu ea? sa vorbesti? pai ea are nevoie de actiune ma nu de vorbe si de pupici sau sa o tii de mana.ca altceva nu poti sa-i faci ca nu ai cu ce.tu ai puta.ea are nevoie de p-a-ula.
Ba...eu am 13 ani jumate si ea face 14 in noiembrie
Cand o mai vezi, ii spui daca poate sa-ti acorde 5 minute pentru ca vrei sa-i spui ceva in particular. Fetele cum sunt curioase de fel, inghit pastila. Si ii spui, incearca sa pari cat mai sincer si fa-o intr-un mod frumos, placut ei.
Daca si ea te place, va fi ok, daca nu vei sta foarte rau dupa, e naspa un refuz.
Prietene daca de la varsta asta sunteti interesati de relati ce sa mai zic pe la 18-19-20 de ani...stai doamne iarta-ma in banca ta pana mai cresti ca acum sunteti mici fara minte si va bateti joc unu de altu
Si ca sa inteleaga toata lumea, nu vreau sa fac sex cu ea, vreau sa fiu cu ea
Pai...fi direct nu o invita neaparat in oras.Cand o vezi spune-i ca vrei sa vorbiti si spune-i ca placi dar nu fi prea insistent.Iar daca esti timid spune-i ca ii vrei ajutorul pentru ca iti place de o fata si nu sti cum sa ii. zici.ea iti va zice :spune-i pur si simplu iar tu ii ve spune ca o placi.
Sunt fata deci...