| Zlatan25Ibrahimovic a întrebat:

Eu am 13 ani si am o problema...imi place mult de o fata. Ea e cu cateva luni mai mare de cat mine. Dar nu varsta e problema.Eu vreau sa fiu cu ea. Cand o invit in oras mai vine cu inca cineva si nu o prind singura niciodata ( sa vorbesc cu ea). Ce sa fac?

Rog seriozitate

11 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Mai vine cu inca cineva pentru ca tu nu dai semne ca o placi, si ai nevoie sa fi doar tu cu ea.Invit-o iarasi!
Dar nu uita sa adaugi ''de data asta mi-ar place sa vi singura, am ceva sa-ti spun''.
Iar in timpul intalnirii, pe la jumatate, o prinzi de maini si-i marturisesti ca o placi.
Pana atunci o faci sa zambeasca, ii faci complimente si cam atat.
Succes!
Nu-i greu!
Trebuie doar sa-ti infrunti emotiile!

| HueyFreeman a răspuns:

Mai puta, cand o chemi in oras ii specifici ca vrei sa fiti doar voi doi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca e mai mare, ce vrei sa faci tu cu ea? sa vorbesti? pai ea are nevoie de actiune ma nu de vorbe si de pupici sau sa o tii de mana.ca altceva nu poti sa-i faci ca nu ai cu ce.tu ai puta.ea are nevoie de p-a-ula.

| Zlatan25Ibrahimovic explică (pentru anonim_4396):

Ba...eu am 13 ani jumate si ea face 14 in noiembrie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba? cand eu aveam16, prima mea pretena avea 13spre 14 si era f...ta mar.iar eu visam cai verzi pe pereti, in timp ce ea astepta saraca sa rasara soarele. intalegi ba?

| Swal a răspuns:

Cand o mai vezi, ii spui daca poate sa-ti acorde 5 minute pentru ca vrei sa-i spui ceva in particular. Fetele cum sunt curioase de fel, inghit pastila. Si ii spui, incearca sa pari cat mai sincer si fa-o intr-un mod frumos, placut ei.
Daca si ea te place, va fi ok, daca nu vei sta foarte rau dupa, e naspa un refuz.

| GrayGaby a răspuns:

Prietene daca de la varsta asta sunteti interesati de relati ce sa mai zic pe la 18-19-20 de ani...stai doamne iarta-ma in banca ta pana mai cresti ca acum sunteti mici fara minte si va bateti joc unu de altu

| Zlatan25Ibrahimovic explică:

Si ca sa inteleaga toata lumea, nu vreau sa fac sex cu ea, vreau sa fiu cu ea

| ioni2000ioni a răspuns:

Pai...fi direct nu o invita neaparat in oras.Cand o vezi spune-i ca vrei sa vorbiti si spune-i ca placi dar nu fi prea insistent.Iar daca esti timid spune-i ca ii vrei ajutorul pentru ca iti place de o fata si nu sti cum sa ii. zici.ea iti va zice :spune-i pur si simplu iar tu ii ve spune ca o placi.
Sunt fata deci...