In primul rand desi suna prea siropos, trebuie sa fii tu insuti. In al doilea rand, trebuie sa te interesezi de ce ii place, de ce prefera ea.
Si sa nu uiti sa ii spui ce simti cand esti te simti pregatit, pana nu e prea tarziu. Nu lasa timpul sa treaca, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa ii spui adevarul, chiar daca esti mai timid. Poate si ea te place, dar nu stie cum sa o spuna. Sper ca am fost de ajutor. Funda?
Adevarul este ca nu poti sa faci pe nimenis a te placa, daca persoana respectiva nu te place.
Oamenii nu sunt papusi, au simpatii si antipatii, adica plac ori nu plac pe cineva si tu nu potis a convingi pe nimeni de contarriu.
Asa este viata reala!
Va trebuii sa te obisnuiesti cu ea si sa accepti ca nu poti sa placi pe toata lumea, sa ca toata lumea sa te placa.
Daca iti place o fata, incearca sa o saluti, sa-i vorbesti frumos, sa nu folosesti jargon, sa nu injuri, sa nu urli pe strada la altii, cand esti cu ea, zambeste-i tot timpul, fa-i complimente, daruieste-i o floare, invit-o la un sus/prajitura samd.
Prietenul meu şi-a atins penisul care avea acel lichid, apoi s-a jucat cu intrarea in vagin, tot cu mâna.Menţionez ca sunt virgina, este posibila o sarcina? Cred ca degetul lui a intrat abia un centimetru, imi puteţi raspunde..va rog!
KatiMe27 întreabă: