| Gabrielutapiticuta a întrebat:

Salut eu am 16 ani si sunt inebunita dupa un baiat dar eu am un prieten si nu stiu cum sa ii spun un sfat dau fundita

3 răspunsuri:
| がさいゆの a răspuns:

''Trebuie sa vrbim.Este vorba despre relatia noastra si cu relatia mea si cu (numele baiatului de care esti inebunita).Eu sa stii ca te iubesc si te voi iubi mereu, dar doar acum s-a schimbat ceva.Sunt sigura ca vei intelege, da eu il iubesc pe el.Imi pare sincer rau.Adio,(numele baiatului cu care esti). [Atentie! Ai grija sa fii sigura ca baiatul de care esti indragostita de iubeste si el]

| Cristina45 a răspuns:

Ti se cam scurg ochi dp baietzei smug, nu stiu zii si tu ca nu mai merge relatia ca tie iti place altcineva si nu spera sa coopereze prea bine ca iti dai seama nu ii va pica bine ce ii vei zice

| Radu921 a răspuns:

Vezi ca ala care te-a innebunit pe tine s-ar putea sa le innebuneasca si pe altele si atunci sa vezi dezastru. Parerea mea e ca trebuie sa fii fericita ca ai un prieten cu care poti sa fii "prieten" adica sa aveti aceleas subiecte de discutie, si alte lucruri in comun adica sa fiti din aceias lume, aia cu innebunitul se lasa cu dureri de cap. Mai asteapta putin poate-ti trece de la sine.