Este ilegal sa intretii relatii sexuale cu o minora!
Pedeapsa este inchisoare intre 3 si 10 ani.
Acum vin si te intreb, chiar esti incapabil sa iti gasesti o fata de varsta ta, sau o prostituata cu care sa te satisfaci, de te dai la fetite mici?
Chiar te mananca pielea tata de rau, ca vrei sa faci puscarie?
Uite aici legea:
https://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-198-cpen
De putut, poți (dacă nu e rudă cu tine sau în îngrijirea ta). Dar ar fi bine să mai aștep(ta)ți măcar încă un an.
Abia pe la 16-17 ani se termină maturizarea organelor sexuale feminine. Sexul înaintea acestei vârste echivalează cu încercarea de a „înflori" un boboc de trandafir, trăgând cu mâna de petalele sale.
Legal ma refer...
Legal ți-am și răspuns.
Dar cum spuneam, d.p.d.v. strict anatomic, nu e ok.
Da, poti sa faci sex cu ea dar sa folositi prezervativ pentru a evita o sarcina.
Dacă află taică-său îți taie limbricul ala dintre picioare si ti l pune in loc de nas. Eu cel puțin așa a-și face dacă ar fi fica mea și ar umbla cu unul ca tine
Poti sa-mi lasi nr ei? si asa n am mai avut nas de 20cm
Numarul cui?
Ești un pedofil! Meriți să fi închis pe viață, să nu m-ai vezi lumina zilei. Nu ești sănătos la cap, cum să îi distrigi viitorul acelei fete? Pentru plăcerile tale meschine, animalule ( jignesc animalele ) Găsești o fata de vârsta ta, nu ești in stare sa atragi pe cineva de varsta ta si prostești minore! Romania se afla pe primul loc in uniunea europeana la categoria mame minore...
Bai fetito, daca ai cunoaste-o si ai vedea cu arata si cum se comporta si ai incepe sa o iubesti cum o iubesc nu cred ca te mai uiti la varsta)si stai calma ca nu o prostesc, e total constienta de ce se intampla.De ce am ales o fata ca ea? nu fumeaza, nu bea, nu iese in cluburi, nu se *** ca animala cum se *** alea de 18, pe scurt are demnitate si e educata.Nu am motive sa-ti argumentez relatia mea cu ea cand tu sigur ai 14 ani si singura chestie pe care ai pupat-o a fost prietena ta cea mai buna.
anonim_4396 întreabă: