| Bradlry a întrebat:

Eu am 22 de ani și sunt într-o relație de 2 ani. Și am o problema sau mai bine zis o dilema. Prietena mea îmi face mai mereu sex oral și se vede că îi place, dar când vine vorba sa ii fac eu ei nu prea mă lasă și totuși când se întâmplă asta are orgasm, nu știu de ce nu vrea, adică când se întâmplă se vede că îi place. Și sincer și mie îmi place să fac asta. Ce păreri aveți?

11 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Poate nu se simte prea confortabil, poate se simte jenata. Incearca sa vorbiti mai mult pe tema asta, sa vedeti care e problema de fapt.

| Bradlry explică (pentru Andreeush):

Uneori cred că vorbesc singur, sincer. Anul trecut ma înșelat și de atunci nu mai este la fel... Uneori chiar mi-aș dori sa am cu cine vorbi

| Andreeush a răspuns (pentru Bradlry):

Nu stiu ce sa zic in cazul asta, daca te-a inselat nu prea e ok situatia. Ar trebui sa te gandesti daca mai merita sa fii cu ea. Sa treci peste o tradare nu e usor si uneori nu merita sa mai stai cu persoana respectiva. Daca te-a inselat o data de unde stii ca nu o sa te insele si a doua oara?

| GirlOnline81 a răspuns:

Te-ai gandit vreodata ca e posibil sa nu vrea din cauza ca s-a "saturat" sa fie f...ă in moduri care nu se termina cu un orgasm?
Probabil ca poate avea un singur orgasm ( nu multiple) si ca vrea ca acela sa aiba loc in mod "traditional".

| Bradlry explică (pentru GirlOnline81):

Are și câte 4-5... Stai liniștită. Îți dai seama că am pus problema in toate modurile.

| 2EXA a răspuns:

N-am sa iti dau acelasi raspuns monoton si lipsit de sens "vorbeste cu ea" pentru ca evident daca ai fi primit un raspuns de la ea, n-ai mai fi scris aici.
Si eu sunt fata si imi place sa mi se faca sex oral, insa exact ca si in cazul ei nu prea il las, nu prea vreau etc.Intrebarea e "De ce?" ei bine de-aia pentru ca sunt rusinoasa, pudica, am complexe.Mereu ma gandesc daca am vreun gust sau miros chiar daca am fost sa ma spal acum 1 minut.Sa nu uitam ca noi fetele avem aceasta secretie/lubrifiant natural care nu este tocmai placuta/comfortabila cand ni se face oral.Mie de fel mi se pare scarboasa, asta fiind un alt motiv pentru care nu doresc sa mi se faca.
Mereu ma intreaba "Vrei sa iti fac oral?/Hai sa iti fac oral". Bine nene, da intai da mi un preludiu nu te arunca asa in piscina ca risti sa nu simt placere sau sa nu ma bucur in sine de ce faci doar pentru ca nu ai intrat frumos pe usa.
Ea ar putea avea motive in plus fata de mine insa hai sa iti spun o treaba, cum sa o faci sa isi doreasca. Excit-o cat de mult poti pana o aduci in momentul in care nimic nu i s-ar parea ciudat, scarbos etc.Pana in momentul in care nu mai are inhibitii iar rusinea nu va fi de partea ei.Eu am descoperit asta la mine si de abia atunci accept cu adevarat fara sa am ezitari.

| Gabriela1Gbby a răspuns:

Probabil se simte puțin rușinată sau este mai timidă, cel mai bine ar fi să discuți cu ea despre asta și să o întrebi, iar dacă nu dorește să vorbească despre asta ar trebui să mai încerci de câteva ori să îi faci apoi să nu mai insiști dacă ea nu vrea

| Bradlry explică (pentru Gabriela1Gbby):

Probabil este timida, nu știu ce să spun

Pai poate e așa, și totuși acum ceva timp nu ma lăsat să mă opresc jumătate de oră?

| Gabriela1Gbby a răspuns (pentru Bradlry):

Probabil se simte rușinată sau nu știu, dar dacă zici și că te-a înșelat e cam complicată situația...
Oare chiar te iubește daca a făcut asta?!

Sincer, nu știu...