| ionutflorin123 a întrebat:

Salut, eu cred ca sunt genul de persoana, care nu poate fi iubita, cum sa ma obisnuiesc?

9 răspunsuri:
| EmanuelT a răspuns:

Nu există așa persoană
Găsești tu pe cineva să te accepte așa cum ești. Dacă renunți, niciodată n-ai să știi pe cine poți întâlni dacă ai continua să încerci.

| ionutflorin123 explică (pentru EmanuelT):

Nu mai imi vine deloc sa caut, sunt dezamagit nu mai am speranta

| EmanuelT a răspuns (pentru ionutflorin123):

Păi dacă tu nu mai cauți și accepți că nimeni nu te iubește(fiind băiat, cel care de obicei face primul pas), ce șanse o să mai să fi cu cineva? Așa dacă continui să speri și să cauți, ai șanse, dar dacă renunți n-o să mai ai aproape nici o șansă, decât dacă face ea primul pas

| ionutflorin123 explică (pentru EmanuelT):

Da chestia e cand eram copil luam multe rejectii si mi e frica

| EmanuelT a răspuns (pentru ionutflorin123):

La toți ne este frică de respingere... dar asta nu înseamnă că trebuie ca asta să te oprească
Dacă vrei să mergi până la magazin și te împiedici de mai multe ori pe drum și ești la 100m îndepărtare, ce faci? Te dai bătut și te întorci 400m spre casă, sau îți continui drumul până la magazin?(scuze de exemplu=]])

| litere123 a răspuns:

"Ce-i al tău e pus deoparte"...stai liniștit, când nu te aștepți, atunci îți vei întâlni jumătatea. Nu te pripi și nici nu-ți pierde speranța. Fă-ți timp pentru tine, iubește-te și las' că ai destul timp și să iubești, să fii iubit.

| Beyou799 a răspuns:

La ce te referi mai exact? Ceea ce spui tu e imposibil si sper ca esti constient de asta...dar ar ajuta mai multe detalii

| ionutflorin123 explică (pentru Beyou799):

Raspunul pe care mi l dai e o vrajeala il aud timp de 4 ani

| Beyou799 a răspuns (pentru ionutflorin123):

Nu-mi spune ca nici parintii nu te iubesc, rude, nimeni, chiar crezi asta? Si daca sa zicem ca tu consideri ca nu esti iubit, crezi ca e timpul trecut? Sau ai 100 de ani? Nu stiu la ce te referi ca nu poti fi iubit...