| Marius2001Pop a întrebat:

Salut!
Eu cu iubita mea facem sex de 3 ori, maxim 4 ori pe luna, iar de fiecare data cand facem, sunt stresat (nu stiu daca voi face ceea ce trebuie).
Credeti ca din cauza faptului ca o facem asa rar, apare si stresul la mine?
Va multumesc!

8 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Inteleg sa fii stresat la inceput, dar in mod normal atunci cand ajungi sa fii intr-o relatie cu o femeie, sa o faci cu ea de mai multe ori, ar trebui sa intervina relaxarea, sa te obisnuiesti cu ea, sa te simti confortabil. Intimitatea transforma lucrurile, apropie oamenii (ceva gen, daca la inceput o basina scapata de unul dintre parteneri ar fi catastrofala, pe parcurs nu mai e chiar asa, devine tolerata laughing )...si nu inteleg de ce la voi nu s-a intamplat, de ce o faceti atat de rar, pentru ca da, de 4 ori pe luna mi se pare putin, foarte putin. Eu cred ca pur si simplu nu sunteti compatibili, altfel v-ati dori sa o faceti mult mai des.winking

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si din ce cauza nu vorbesti cu ea? Numai voi puteti sa va intelege ti si sa schimbati ceva in relatie nimeni altcineva.

| Marius2001Pop explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am incercat. Am tot vorbit. Dar nimic nu se schimba. Mereu o intreb (si cand facem si cand nu) ce ii place, ce i-as putea face ca sa se simta satisfacuta si sa pot scapa de stresul asta, dar nu exista comunicare. De exemplu o intreb daca un lucru e bun sau nu, iar ea nu imi raspunde, peste doua zile imi zice ca nu prea i-a placut. Eu incerc sa fac tot posibilul cu ce stiu eu, ea nu ma prea ajuta. Am vorbit si sa o facem mai des si a zis ca nu poate... asta a fost explicatia ei.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Marius2001Pop):

Atunci schimba o ca e satulă de tine are pe altcineva, cu asa fițoasă nu faci nimic ma mir ca mai face ti sex ca este tare mofturoasă gagica, ce varsta are?

| Marius2001Pop explică (pentru CristiDinBucuresti):

Sa stii ca e greu de multumit. Avem amandoi 18 ani. Ideea e ca eu tot incerc, dar ea vrea sa vina totul asa... fara comunicare. Se asteapta ca ne vedem si ii fac ceva super bun fara sa stiu ce ii place, iar chestia asta e frustranta.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Marius2001Pop):

Voi nu va potriviti asta este clar.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i din cauza stresului ca o facei rar, ci din lipsei experientei sexuale.
Incepe totul cu un peludiu foarte-foarte bun si partida va merge din ce in ce mai bine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.