| Nimus2024 a întrebat:

Salut, eu cu prietena mea suntem impreună, de 5 ani, am facut dragoste de sute de ori dar nu vrea sa faca sex oral, eu ii fac ei dar ea nu vrea sau foarte greu ..in 5 ani de zile mi-a facut oral de 3-4 ori. Oare de ce? E problema de la mine? Sau nu ma iubeste sincer, ..mentionez ca ne intelegem foarte bine si am facut toate pozitiile posibile, in afara de asta ...si igiena mea e foarte stricta mai ales in zona intima ...ma puteti ajuta cu un raspuns va rog?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Probabil ca in mintea ei, sexul oral pe care ti l-ar putea oferi, e asociat cu degradrea feminina, sau efectiv i se pare degradant in general.Sexul oral nu-l ofera toate femeile,nu e ceva "impamantenit"... poate are asemenea principii morale incat efectiv nu poate,nu stim!
A auzit si a vazut multe in jur,a inteles cat de usor poate fi catalogata o fata drept usuratica- sa nu spun mai rau,intelegi -si atunci,refuza cu incapatanare.
Iar tu,trebuie sa intelegi refuzul ei.
Singura solutie este sa discuti cu ea despre motivul care o opreste,poate reusesti sa-l afli cu adevarat si s-o vindeci.
Pentru ca in orice relatie, in special intr-una frumoasa, ambii trebuie sa fie de acord cu ce vor face, cu ce le place si cu ce doresc sa ofere si sa primeasca, dezacordul duce la nemultumiri si nemultumirile la despartiri.Care dor.
Asa ca,vei sta de vorba cu ea,serios,in gluma(adevar sau provocare,eu intreb si tu raspunzi,etc),doar,doar afli de ce refuza si apoi, vei face tot ce trebuie.
Nu provoca o catastrofa cu dorinta ta de satisfacere in acest mod, dar fa-o sa inteleaga cat de mult iti doresti sa se intample.
Si daca ea continua sa refuze, asta e!
Soarta ta fu cruda de asta data!happy
Mult noroc si ramaneti asa, indragostiti si frumosi!
Sa aveti un An Nou foarte fericit!

8 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca nu vrea sa-ti faca sex oral si o iubesti cu adevarat, accept-o asa cum vrea ea.

| AjutoameniipeTPU a răspuns:

Daca te iubea cu adevarat ar fi facut tot posibilul sa te satisfaca...

| blackann a răspuns:

Poate nu-i place, poate puti sau o gadila flocii tai

| mihai69 a răspuns:

Sunt și muieri din astea.
Dacă nu ești mulțumit, îi spui frumos că pentru tine asta e ceva important; dacă nu se simte în stare / bine / etc. făcându-ți o felație vei fi nevoit să închei relația ca să poți fi liber să găsești o parteneră cu care să fii 100% compatibil.

| VoidEternal a răspuns:

Sunt unele femei care consideră asta degradant. Si de obicei, in cazurile astea orice ai zice tu, ea nu va gândi altfel.

| Ctvd a răspuns:

Unge organul genital cu ceva dulce

| darrio2007 a răspuns:

Nu ii place. Sau este degradant pentru ea.

Răspuns utilizator avertizat