| StillMissYou a întrebat:

Eu ma intilnesc cu un baiat mai mare decit mine de 5 ani si mamei mele nu-i cam place de el. spune ca el e un curvar! Nusitu ce sa fac mie imi place de el il iubesc si stiu ca el ma iubeste si ma are doar pe mine! Dar mai avem o problema e ca eu Traiesc in Danemarka si acum vin doar vara vizita! Dar mai am planuri ca sa vin de anul nou vreau doar sa pentrec mai mult timp cu prietenul meu! va roog sa ma ajutati! Ce sa fac ca mamei mele sal accepte! Si eu sunt gata sa fac totul pentru el!

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Kan du vær så god skrive på dansk spørsmålet dit?
Jeg sier det fordi jeg kan ikke forstå inge fra du prøver her å si på rumensk språk.
Beklager for de at du har glemt å snakke på rumensk.

soothe
| soothe a răspuns:

Pai daca mama a stie ca e un curvar, o avea motive. Faptul ca stii ca te iubeste si el. de la distanta asta, stiu eu ce sa zic. Tu esti gata sa faci totul, dar el? Eu nu am ascultat argumentele mamei si am pierdut exact 22 de ani de viata. Esti libera sa incerci. Welcome to the club!

| Lorelai a răspuns:

Incearca sa ai o discutie foarte profunda cu mama ta, sa o faci sa inteleaga ca voi chiar va iubiti. Eu cred ca te va intelege pana la urma daca stii cum sa discuti cu ea. Bineinteles trebuie sa-i asculti si argumentele ei. poate in niste privinte are dreptate, cine stie. Dragostea e oarba si s-ar putea ca tu sa nu iti dai seama de niste lucruri.

| francesca a răspuns:

Pai daca mama ta si-a intiparit in minte o anumita idee despre acest baiat nu cred ca ai cum sa i-o schimbi. daca mai este si "curvar" si va intalniti din an in Paste, chiar nu stiu cum ai sa faci sa iti mentii relatia.asculta-ti mama, eu de multe ori am regretat ca nu am facut-o!

| dy a răspuns:

Buna! Chiar imi pare rau pentru tine.Dar ca sa o faci pe mama ta sa il placa incercati sa vorbiti tu el si mama ta si sa incercati sa rezolvati problema, sa ii demonstreze ca el chiar te place si nu este um crede mama ta.
{Multa Bafta!}

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Afhænger af din alder.hvis du er moden nok til, at du kan bestemme, om du lytter til dit hjerte sige.held og lykke.men jeg tror, at hendes mor ved noget happy

na ca pot si eu laughing