anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu ma intreb de cand a inceput totul? De cand am constientizat ca sunt diferit de ceilalti? Cand eram mic ma uitam la fete,dar mai mult ma atrageau baietii,i-mi placea sa privesc corpul lor, sa vad cum e penisul lor, insa nu-mi dadeam seama de asta ci din curiozitate.I-mi placea sa ma imbrac in hainele surorii mele.Cand aveam 6-7 ani pentru prima data am auzit ce inseamna sex, insa nu stiam exact ce este.Noi,cercul nostru de prieteni discutam despre fete,sex, deci eram mici, insa era vreo doi de cam 8 ani care stia mai multe.Asa ca am ajuns sa punem in practica ceea ce vorbeam,insa acela nu era sex ci numai improvizam,ca nu cred ca am fost singurii care fac acest lucru si alti copii fac astfel de experiente din curiozitate, pentru ca nu ne dadeam seama ce facem de fapt, toti prietenii cu care experimentam au orientatie naturala.Si de asta de cand ma tin minte ma atrag baietii, iar fetele nu.La varsta de 14 ani am facut pentru prima data sex anal cu cel mai bun prieten,pe care l-am induplecat,caci simteam nevoia de sex, dar cu un baiat, iar el probabil din lipsa fetelor a acceptam.sa fiu sincer nu prea mi-a placut ca a fost dureros, pe urma m-a rugat sa-i fac minet si asa am avut astfel de experiente timp de 2 ani,el a fost doar activ,insa el e hetero sunt sigur are si prietena. Dupa aceste experiente relatia de prietenie dintre noi s-a cam racit,vorbim foarte rar si doar ne salutam.
Intrebarea mea este ca daca e posibil sa fi devenit gay din pricina experientelor din copilaria timpurie, dar ceilalti tot au experementat si sunt normali? Cea fost mai tarziu, eu deja stiam ca-mi plac baietii si nu fetele.Cum credeti am devenit gay sau asa m-am nascut? Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Maddutzakiss a răspuns:

Nu ai devenit asa pur si simplu parerea mea este ca asa te-ai nascut nu conteaza ce ai facut in copilarie ca abia stiai ce inseamna pur si simplu homosexualitatea apare de la nastere si nu ai ce sa faci si banuiesc ca prietenia voastra s-a racit deoarece era incomod pentru el sa stie ca iti plac baieti si mai ales ca ati facut-o

3 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Interesanta poveste si faptul ca esti asa deschis. Si eu (baiat sunt) am experimentat cum ai spus si tu cu alti baieti, insa nu a fost asa serios ca la tine. Cu un prieten bun m-am jucat gen eu eram o fata care ne placea de amandoi din clasa apoi el era fata tot pe la 7-8 ani. Insa nu ne-am jucat asa mereu, sa spun ca a fost a one time only. De atunci nu am mai avut experiente de genul dar ma intreb daca sunt pe invers. Nu sunt atras de baieti, insa daca ma gandesc la a face sex cu un baiat nu imi displace. Poate ca sunt bi, nu stiu. Tot ce stiu este ca fetele ma atrag mult mai mult iar daca e sa imi placa un baiat trebuie sa arate super bine. Revenind la intrebarea ta, sunt inclinat sa spun ca experientele din copilarie te influenteaza enorm, sau poate ca asta a fost destinul tau si orice ai fi facut nu ai fi putut alege sa fi altfel. Tot ce conteaza este cum te simti tu acum, daca te simti ok in legatura cu ce gandesti si ce simti.

| Rebecca009 a răspuns:

Nimeni nu se naste gay. Astea sunt baliverne nascocite de comunitatea gay ca sa-si justifice si scuza in acelasi timp acest comportament ilogic si dezgustator.
Cum ajungi gay? Datorita anturajului, influentei mediatice, experiente sau traume, cum spui tu, suferite in copilarie sau pur si simplu teribilism.
Nimeni nu se naste gay si nici oamenii de stiinta nu au gasit vreo dovada care sa confirme teoria asta. Sunt doar vrajeli ale celor din comunitatea LGBT, comunitate care, din pacate, are din ce in ce mai multa influenta in mass-media.
In cazul tau, s-ar putea ca aceste dorinte sa se fi declansat in copilarie cand ai experimentat tu. Ti-a intrat acel fix in minte si asa ai ramas.

| Felys a răspuns:

Asa esti tu,asa te-ai nascut,experientele de care ai vorbit sunt datorate faptului ca esti atras de baieti,nu din cauza lor esti asa, daca nu erai atras, nu ar fi existat acele experiente, eu sunt femeie si in veci nu am suportat sa ma atinga o fata, si la mine a incercat pe la 14 ani o colega sa ma sarute si am impins-o sa nu se vada,deci tu ai provocat situatia nu s-a intamplat din greseala si ai ramas cu atractia pentru baieti,daca tie asa iti place si iti gasesti si parteneri compatibili, nu ai decat sa iti traiesti viata cum vrei, dar nu da vina pe nimeni ca ai ajuns sa fi atras de baieti, esti in mintea ta un gay si probabil vei fi toata viata, succes in continuare