anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, eu plac o fata. Ne intalim in fiecare seara ne "enervam" unul pe altul, ne jucam, dar nu stiu ce sa zic ea cred ca nu ma place pe mine, si nu stiu cum as putea sa aflu... Pe ea nu pot sa o intreb pentru ca imi este frica de refuz (orgoliu barbatesc) Si nici nu pot sa pun pe alt cineva sa intrebe deoarace toti stiu ca nu-mi place de ea, ceva sfaturi? Am si numarul ei de telefon... cand este sa iasa cu prieteni ma cheama si pe mine etc. ziceti-mi ce trebuie sa fac?

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nimic, pentru ca orice ai face, faci atingere la orgoliul barbatesc, si asta nu este bine! Asteapta pana cand orgoliul barbatesc va fi inlocuit de cel masculin.

| Blamely a răspuns:

Nu ai cum să nu atingi acel orgoliu. O întrebare: cum se face că orgoliul ăla nu-i rănit când te gândești că stai ca prostul și nu îi zici nimic? Eu zic să vorbești cu ea.

| NoRegretsxx a răspuns:

Lol. Ai putea sa folosesti un nr de tel nou da.i mesaj si o intrebi ceva de genul "buna sunt vasile si te.am vazut (undeva pe. unde sta ea) si avem cativa prieteni comuni, am cerut nr tau de tel si voiam sa te invit la o cafea/suc bla bla.dar mi s.a spus ca iti place sau esti, nu am inteles exact de asta te si intreb, sa nu ma bag peste baiatul ala...cu Ion (adica tu..nuj cum te numesti asa ca esti Ion pentru mine laughing ). Deci esti cu el sau iti place de el sau ne putem vedea linistiti."
Si cu asta basta.
Desi...baga'ti pulicica'n el de orgoliu si intreab'o tu personal in fata ..ca de aia ai coa*e.
Bafta!

| anonim_4396 explică (pentru NoRegretsxx):

Wow, frumos raspuns laughing rolling on the floor

| NoRegretsxx a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing)

| Sa99 a răspuns:

Lasă orgoliul! Când ieși în oraș cu ea, surprinde-o, jucați-vă ca de obicei și când vă plimbați ia-o de mână. Din câte am observat, vă înțelegeți foarte bine și nu cred că te va refuza. happy

| anonim_4396 explică (pentru Sa99):

Şi dacă mă refuză? Mă fac de râs! Şi am numărul ei de telefon, mă sună să ieşim aproape în fiecare zi... dar cred ca îi place de mine doar ca un bun prieten şi nimic mai mult. Aştept părerea ta.