Normal, e o relatie super. Fiecare se masturbeaza singur la el acasa si cand va vedeti jucati remi
Tu ai facut macar sex ca sa vezi cum e? Nu am mai auzit pe cineva sa zica " ca masturbatul e mai bun ca sex-ul.
Sa stii ca fetele, in general, nu sunt bune la masturbat baieti. Mai bine o faci singur.
Pe de alta parte daca sexul nu e OK pentru tine vorbeste cu ea despre asta, fara sa o faci sa se simta vinovata. Spune-i de ex. hai sa incercam si... nu stiu cum.
Mă refer, că vreau să o fac singur, dar ea vrea să facem sex.
Gosh! Idei traznite mai aveti . De ce ti-e frica?
Am un trup oribil. Ma mir ca sta cu mine. Si mi-e teama ca nu o satisfac. Sex oral habar n-am sa fac.
Daca ai un trup oribil pune-l la punct. Slabeste, epileaze-te, fa-ti un tatuaj, tunde-te etc. Te invata whatevernvm daca are chef.
Nimeni nu stie sa faca sex oral pana nu-l face . Daca nu stii unde e clitorisul deschide o carte de anatomie sau intreab-o pe prietena ta.
La primul sex e de obicei dezastru. Mai prost nu are cum sa iasa. Sexu' se invata practicand.
Da, whatevernvm e mama omida, ii iau de suflet pe toti
Salut, in primul rand poti sa-ncepi sa termini cu prostia asta. Ea sta langa tine fiindca te place asa cum esti.Lasa masturbarea asta la o parte, du-te si fa sex cu fata, nu o mai lasa sa astepte. Ca altfel o sa se duca la altul si tu o sa ramai cu manuta. Crede-ma, masturbarea nu-i mai buna decat sexul. Fata te iubeste si te place asa cum esti. M-am repetat sa vezi mai bine. Nu da cu piciorul ocaziei.
Anonima17191 întreabă: