Ce fel de haine? Cojoace, hanorace?
Spălati-le ca vine mami de la serviciu si le gaseste murdare.
"...am făcut "sex" prin haine"
Bravo, acum puneti hainele la spalat, ca or sa miroase oribil si faceti sex in pielea goala, asa cum se procedeaza la sexul normal.
Ati zis asa "ce este secret eu nu iti voi spune" ok am inteles, va respect alegerea, dar ati zis ca nu ai cum sa tragi la raspundere pe cineva care are telepatie, deci din asta rezulta ca oricum nu ati avea ce sa patiti, oricum nu imi trebuie lucrurile care sunt secrete, eram doar curios care e faza? de ce unii vorbesc despre asta si arata ca le au in timp ce altii se feresc la maxim? si 2. realizati ca daca nu se iau masuri la un moment dat pot sa ajunga psihopatii sa faca rost de ele si sa se laude facandu-le rau, intrandu-le in intimitatea oamenilor de asta noi romanii o ducem rau ca suntem indiferenti.
Nu. Trebuie să încercați fără haine, în perioada fertilă. Și tu să termini înauntrul ei, nu pe tine.
Chiar n-ați învățat nimic la școală?!?
Salut.
Nu sunt sanse, dar nu va inteleg de ce nu faceti sex normal daca tot vreti sa va simtiti bine.
Nu sunt chiar asa scumpe prezervativele si placerea va fi mai mare de ambele parti. Plus ca ramaneti cu amintiri placute, nu cu pantaloni uzi de sperma.
Cica sex prin haine, nu exista o chestie ca asta si in plus sarcinele nu se produc prin "puterea minții"
NU! Spermatozoizii nu pot trece de pantaloni apoi de chilotii si mai apoi sa "calatoreasca" sper interiorul vaginului.
Cred ca sunt sanse mai mari sa castigi la loto.
Nu prea sunt șanse. De obicei la contactul cu aer spermatoizi își pierd efectul. Nu ar trebui sa te îngrijorezi.