| Flav398 a întrebat:

Salut

Eu și iubita mea avem 23 de ani

Suntem la facultate și locuim împreuna într-un apartament unde părinții noștri ne trimit bani pentru chirie

Noi locuim împreuna de la 19 ani.dar niciodată nu a fost vorba de sex sau altceva

In acești ani noi doar ne-am sărutat și atât nu s-a ajuns niciodată mai departe

Au trecut atâția ani și niciodată nu mi-a sugerat că ar vrea sa trecem la pasul următor.dar nici pe mine nu m-a interesat

Nu există șanse să fiu înselat pentru că mergem amândoi la facultate..venim amândoi acasă împreună.și ea sta doar în casa ..nu e genul care să iasă..eu când ies pe undeva cu băieții la un fotbal sau pe undeva. știu că ea sta acasă și nu vorbește cu nimeni, sau ceva..deci sunt șanse 0% sa fiu înselat.

Am încercat să o scot din casa. uneori a mers alteori nu..in general nu prea iese

Pe mine nu m-a preocupat chestia asta până acum dar mă gândesc că am 23 de ani și nu s-a vorbit nimic despre așa ceva, absolut niciodată nu s-a vorbit despre sex.
La această vârstă știu că alții rup paturile

Nu sunt genul ăla săpun presiune sau ceva, am crezut că îmi va spune ea când este pregătita pentru așa..de asta șters complet aceasta chestie cu sexul din cap

Nu știu dacă are vreo importanta dar nu suntem urâți sau ceva,amândoi arătăm bine, par brunet, eu ochi verzi ea albastrii.ea sta bine fizic și mental..eu la fel.
Multi oameni au spus că suntem cuplul perfect..pentru că avem gene asemănătoare..semănăm foarte mult la par. ochi etc.și ne stă bine împreuna..deci nu ar fi problema de atracție scăzută

,, Daca mă duc acum la ea și dau sa o sărut nu e nici o problema, ne sărutăm..nu mă respinge niciodată"

Și înca o chestie pe care trebuie sa o spun e că nu e ea genul ăla cu biserica..cu sexul după căsătorie.și nici eu..nu suntem atei dar totuși. știu sigur că nu e atât de credincioasă, bag mana în foc.

Ce ar putea fi?
Cum spuneam mai sus daca mă duc acum sa o sărut nu mă respinge
Nu suntem antisociali, sau nebuni
Acum stau și mă uit cu ea la un film. știu e 4 dimineața când scriu asta dar așa stam noi până târziu când e weekend
Mi-a venit chestia asta în cap acum pe moment, stăteam pe canapea împreuna cu ea și mi-am dat seama că noi nu am vorbit niciodată despre așa ceva

Că să lămuresc ceva:
1.Nu sunt gay, asexual sau mai știu ce
2.Dormim în același pat, stam îmbratisati în fiecare seară, ne sărutăm..etc

Ce poate fi? ar trebui să vorbesc cu ea? nu mi se pare prea okk că nu a fost niciodată o discuție.

Daca da,ce ii spun și cum?
Să nu-mi săriți în cap va rog,eu nu vreau sa o forțez sa facem sex,eu sunt în eroare că nu s-a vorbit despre așa ceva, e scos din relație

Vreau să-mi mai spuneți dacă este normal sa fie așa?
Întrebare pentru fete :
Dacă ați fi iubita mea, dupa voi de ce ar exista aceasta chestie?

Eu fac 24 de ani în Septembrie iar ea în Decembrie și nu mă deranjează că nu am făcut sex.mă deranjează că nu a existat nici o conversație despre așa ceva

Probabil o sa spuneți că este vina noastră sau mai mult a mea și va zic că ar fi posibil dar mai întai vreau sa va dați cu părerea

Va rog să mă ajutați indiferent că sunteți bărbați sau femei,dar daca sunteți femei îmi puteri explica ce e chestia asta?

Am vrut să fac întrebarea mai scurta dar a plecat la baie și am putut sa scriu mai multe????
Scz că am scris atât

Daca chiar ați citit, aveți respectul meu.
Fiecare sfat e bine primit și va sunt recunoscător, poate sunt și hateri care comentează aiurea dar le urez o zi frumoasă și lor.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Păi ce sfat ai vrea decât că e timpul să discutați deschis și serios despre asta?!?
Nu e vorba de forțat sau ceva, doar de discutat. Poate ea așteaptă de 4 ani să faci tu primul pas, doar ești bărbat.
Pfff... Cum naiba? Nici macar atingeri, peting? Greu...

| Emilian65 a răspuns:

Foarte interesanta povestea voastră! Dacă sunteți hotărâți să mergeți virgini în față altarului bisericesc, continuați asa. Totuși, sunteți la o vârstă când amândoi va doriți sex unul cu altul dar nu aveți curajul să faceți acest lucru. Cand va veți hotari să faceți sex, va fi prea târziu. Toate lucrurile vitale se fac la timpul potrivit. Discutati și poate ajungeți la sex pentru binele vostru viitor.